fbpx

Kirándulás, nyaralás Tenerife szigetén

8 nap, 7 éjszaka, repülővel, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, bérautóval, két fő esetén

irányár kb. 210.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 400.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 45-50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 99.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
  • Ez még nem jelenti azt, hogy semmi esetre se utazz ide, vagy bárhova máshova külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
  • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig korábban nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell összeállítanod és megszervezned bármilyen külföldi utazást, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj ezen utazás célországa és régiói/városai éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, hanem napi szinten, egészen addig, amíg haza nem érsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt, a JELEN ÚTI TERVHEZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál árnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy várjuk érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül válaszolunk!

 • repülőjegy (Budapest – Tenerife (Spanyolország) – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os magas utasértékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni a fenti összegbe)
 • az utazásba tervezett és megnézni javasolt látványosságok, nevezetességek: Santa Cruz de Tenerife (kikötő, Operaház – Auditórium, Szeplőtlen Fogantatás Temploma, stb.), Teide Vulkán és a Teide Nemzeti Park, Loro Park, ami a világ egyik legszebb állat és növénykertje, (ahol a delfin show-n kívül még sok egzotikus állattal is találkozhatsz), San Telmo kápolna, Masca Völgy, Puerto de La Cruz és persze rengeteg napozás, pihenés és fürdés a tengerben, de ez a lista a konkrét igényeid és a Tenerifén töltött tényleges idő alapján tetszőlegesen bővíthető, szűkíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. nyári szünet ideje) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid és a repülőjegy és a szállás tényleges foglalási ideje, akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Tenerife szigeteki pillanatképek

Európa Spanyolország Tenerife Kanári-szigetek külföldi utazás
Tenerife-Európa-Spanyolország-El Sauzal-San Pedro Apostol templom
Európa-Spanyolország-Tenerife-Santa de la Cruz-Színes házak
Európa-Spanyolország-Tenerife-Teide Nemzeti Park-Teide hegyi vulkán
Európa-Spanyolország-Tenerife-Playa Benijo-Naplemente
Európa-Spanyolország-Tenerife-Pálmafák és csónak
Európa-Spanyolország-Tenerife-Vilaflor
Európa-Spanyolország-Tenerife-Hibiscus
Európa-Spanyolország-Tenerife-Delfin show
Európa-Spanyolország-Tenerife-Sziklaképződmények
Európa-Spanyolország-Tenerife-Hibiscus
Európa-Spanyolország-Tenerife-Kanári-szigetek-Banánfa
Európa-Spanyolország-Tenerife-Santa de la Cruz-Kőtorony
Európa-Spanyolország-Tenerife-Punta del teno-Gosantos sziklák
Európa-Spanyolország-Tenerife-Kráter
Európa-Spanyolország-Tenerife-Mount Teide

 • UNESCO világörökségek közül a San Cristóbal de La Laguna és a Teide nemzeti Park
 • Tenerife szigetén megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző blokk) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen ha kéred a segítségünket, az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Tenerife szigetéhez: az első, a sziget bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Kanári-szigetek ajánlója:  (Tenerife a Kanári-szigetek szigetek legnagyobbika).
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető és a végső költsége attól függ, hány napra tudsz/szeretnél Tenerifére utazni, mikor kívánod a tényleges foglalásokat (repülőjegy, szállás) megcsinálni és mi mindent szeretnél Tenerife szigetén csinálni
 • Javasoljuk, hogy vegyél részt, vagy tegyetek egy kirándulást a Siam Parkba, ahol számtalan vízi csúszda vár és emellett dzsungelszerű a növényzet, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz Volcan El Teide-hez, ahol nemcsak a vulkán, de hegyre vezető út is lenyűgöző. Ha a kulináris élvezeteket részesíted előnyben, akkor keresd fel Puerto de la Cruzban az egyik ínyenc éttermet, pl., az El Taller Seve Díazt, vagy Los Cristianosban a Casa Tagoro-t.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Tenerifére jellemző élményeket, kalandokat! pl., ha szereted az állatokat  látogasd meg a Monkey Parkot (Los Cristianosban), de feltétlenül nézd meg a zenével kísért kivilágított szökőkutat (Light and Music Fountain) Playa de las Americas-ban, vagy keresd fel bármelyik hangulatos tengerparti fürdőzőhelyet. A baba és mesemúzeum (ARTlandya) szintén egy különleges élmény lehet Vinos-ban.
 • Ha megteheted, ne csak egy hétre utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., tíz napra, két hétre) és fedezd fel egész Tenerifét, vagy a többi Kanári-szigetet (pl., La Gomera) is. Az is egy érdekes kirándulás, ha nem egyenesen utazol Tenerifere, hanem pl., Barcelonán, vagy Madridon keresztül repülsz és ha még nem jártál ezen városokban, úgy itt is körülnézel, mielőtt pihensz egy nagyot a Kanári-szigeteken.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Tenerife szigetére több légitársaság is repül Budapestről és Bécsből is, így mindig nézz nagyon körül, mert még a nyári főszezonban is találsz nagyon kedvező árú repülőjegyet, ha minden logikus kiinduló és érkező repülőteret végignézel. Ezen kívül Tenerifén is maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással, fürdőzéssel  tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot, vagy akár repteret jelent.
 • A nyári szezonban, mikor drágábbak a repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak kézenfekvő átszállások (pl., Madrid és Barcelona), de vannak nagyon érdekes és még nyáron is nagyon jó árú csatlakozások pl. Sevilla, London, vagy Berlin), de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről, vagy Bécsből átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 6.000Ft-nyi EURO-ból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., bálna- és delfin-les hajókirándulás költsége, kompjegy vagy repülőjegy ára egy másik Kanári szigetre, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos borvacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai minta útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása