fbpx

Párizs - városnézés / hosszú hétvége

4 nap, 3 éjszaka repülővel, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

irányár kb. 95.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára, akár több tízezer forinttal lehet drágább utasonként

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 30-35%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 66.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapest – Párizs – Budapest) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 3 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • Párizs felfedezése egyénileg (igény esetén idegenvezetővel – külön díj ellenében), a városon belül séta és tömegközlekedés
 • a kihagyhatatlan látványosságok, nevezetességek: Eiffel torony, Champs Élysées, Diadalív (Arc de Triomphe, Sacre Coeur, Festők tere, Montmarte, a Moulin Rouge, Place Pigallede, Napóleon sírja, Ecole Militaire, Palais de Chaillot, Notre Dame Katedrális, Pompidou Centre, Opera, Louvre, Grand Boulevard, Orsay Múzeum, Szent Lajos-sziget, Latin negyed, stb., de ez a lista a konkrét igényeid és az Párizsban töltött idő alapján tetszőlegesen bővíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid, akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Párizsi pillanatképek

Európa-Franciaország-Párizs-Lakatok
Európa-Franciaország-Párizs-Montmartre-Sacre-coeur bazilika
Európa-Franciaország-Párizs- Saint-Germain l'Auxerrois templom
Európa-Franciaország-Párizs-Louvre
Európa-Franciaország-Párizs-Montmartre-Sacre-coeur
Európa-Franciaország-Párizs-Alexandre Bridge ősszel
Európa-Franciaország-Párizs-Makaron
Európa-Franciaország-Párizs-Louvre
Európa-Franciaország-Párizs-Notre Dame
Európa-Franciaország-Párizs-Ile de France régió
Európa-Franciaország-Párizs-Notre Dame
Európa-Franciaország-Párizs-Notre Dame
BLOGCIKK-Utazás-Vasútállomás-Párizs
BLOGCIKK-Utazás-Vasútállomás-Párizs
Európa Franciaország Párizs Eiffel torony külföldi utazás
Európa-Franciaország-Párizs-Eiffel torony

 • UNESCO világörökségek közül a Notre-Dame Katedrális, Saint Rémi egykori kolostora, Palais du Tau, Reims és Párizs Szajna partja a Pont de Sully és a Pont d’Iéna között nagyon ajánlott látnivaló,
 • A Párizsban és környékén  megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző blokk) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen – ha minket kérsz meg az utazásod összeállítására, úgy – az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Franciaországhoz: az első, az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Franciaország és városainak ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető, minden attól függ, hány napra tudsz/szeretnél Párizsba utazni.
 • Javasoljuk, hogy vegyél részt egy sétahajózáson a Szajnán de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Latin-negyedbe egy zenés-táncos vacsorára. És ne feledkezzünk meg EuroDisney-ről sem, ami nem csupán a gyerekeknek ígér felhőtlen szórakozást, hanem akkor is felejthetetlen élmény lesz, ha még soha nem jártál ott, vagy egy hasonló DisneyParkban bárhol a világon.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Franciaországra jellemző élményeket, kalandokat (pl., sétálj át a Diadalív alatt, ülj be egy kávéra valamelyik elegáns étteremben a Champs Élysées-en, vagy látogass ki a Párizsban található bolhapiacok valamelyikére.
 • Ha megteheted, ne csak egy hétvégére utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., egy-két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további francia városokat, hiszen ha már eljöttél Franciaországba, akkor ezt már kisebb többletköltség árán megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Párizsba több légitársaság is repül Budapestről, így maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha Párizs esetében, ez két külön légitársaságot és/vagy repülőteret jelent.
 • A nyári szezonban, mikor drágábbak a repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes és még nyáron is nagyon jó árú csatlakozások pl. Berlin vagy Brüsszel, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 9.000Ft-nyi EURO-ból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hajókirándulás költsége, esetleges autóbérlés, célirányosan igénybevett helyi idegenvezető, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos vacsora egy helyi étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása