fbpx

A balti országok és Helsinki

6 nap, 5 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 150.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 252.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 115.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy (Budapestről átszállással, vagy Bécsből egyenesen Vilniusba, illetve Helsinkiből Budapestre közvetlenül) illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 5 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • autóbuszos utazás Vilnius-Kaunas-Riga-Tallinn útvonalon, majd komppal Helsinkibe
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet keresünk majd fel, pl., Vilniusban (Katedrális tér, Szent Stanislaus katedrális, harangtorony, Szt. Anna templom, Hajnal-kapu, stb. Trakai vára; Kaunasban (Városháza, Katedrális, Perkunas ház épületei;  Siauliai, Rundale kastély, Rigában Dóm, Főtér, Parlament, Riga kastély, Lőportorony, Gauja NemzetiPark, Sigulda vár romjai, Turaida vár; Észtországban Parnu, Tallinn (Dóm, St. Alexander Nevsky katedrális, Toompea kastély), Helsinkiben Elnöki palota, Városháza, Parlament, Szenátus tér, Finlandia Palota, Operaház, Sziklatemplom, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Baltikumi pillanatképek

Európa-Oroszország-Szibéria-Altaihegyek-Katun gerinc
Európa-Oroszország-Fiatal nő tradícionális öltözetben
Európa-Oroszország- Matryoshka baba
Európa-Oroszország-Szibéria-Jégcsap és napsütés
Európa-Oroszország-Balalaika
Európa-Oroszország-Moszkva-Vörös tér-Kreml-Lenin Mauzóleum-Kuranti óra
Európa-Oroszország-Moszkva-Bagration Bridge-felhőkarcolók
Európa-Oroszország-Solyanka-hagyományos orosz leves
Európa Oroszország Moszkva Vörös tér Állami Történelmi Múzeum külföldi utazás
Európa-Oroszország-Moszkva-Nagy színház éjjel
Európa-Oroszország-Fa matryoshka babák
Európa-Oroszország-Moszkva-Az ismeretlen katona emlékműve-őrségváltás
Európa-Oroszország-két kislány orosz népviseletben-kaviár, szamovár
Európa-Oroszország-Orosz vodka jéggel
Európa-Oroszország-Ushanka orosz népi kalap viselet
Európa-Oroszország-Szentpétervár-Jégcsap a balkonon
Európa-Oroszország-Szentpétervár-St. Isaac Cathedral
Európa-Oroszország-Szentpétervár-Bolshoy Konyushenny Bridge
Európa-Oroszország-Szentpétervár-Cathedral Mosque
Európa Oroszország Szentpétervár a Vérző Megváltó temploma külföldi utazás
Európa-Oroszország-Szentpétervár-Fountains Of Petergof

 • UNESCO világörökségek közül megnézhető lesz Tallinn történelmi központja, Riga történelmi városközpontja és Vilnius történelmi központja is
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző blokk) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen – ha minket kérsz meg az utazásod megtervezésére – az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm a Baltikumhoz: az első Litvánia hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Balti országok ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető pl., javasoljuk hogy vegyél részt egy sétán a csodálatos Kadriorg Parkban Tallinban, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz Helsinkiben a Talvipuutarha Parkba.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a Balti országokra jellemző élményeket, kalandokat (pl., a Jürmala megtekintése, ami a Francia Riviéra Balti megfelelője (Lettország), vagy az alábbi helyek megnézése: Cape Kolka, Guaja Nemzeti Park, Latgale Lakelands, (szintén Lettországban),  Soomaa Nemzeti Park, Narva (Észtországban). Ha van kedved, ülj fel Helsinkiben egy zöld villamosra, vagy szaunázz egy nagyot Helsinkiben, egy igazi finn szaunában (pl., Kotiharjun Sauna) stb.
 • Látogasd meg és próbáld ki Helsinki valamelyik híres éttermét (pl. a Babushka Ira-t, vagy a Lappit, ahol helyi specialitásokkal találkozhatsz
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további Balti érdekességeket (pl., Szentpétervár) vagy tegyél egy kis időutazást a közeli Fehéroroszországban, Minszkben, hiszen ha már ide eljutottál, akkor ezt már kisebb többletköltségből könnyedén megteheted.
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak nagyon érdekes csatlakozások pl. Berlin, Varsó vagy Minszk, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz a legrövidebb úton Bécsből Vilniusba és Helsinkiből egyenesen Budapestre.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 6.000Ft-nyi helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., természeti parkok belépőjegyei, Rundale kastély belépőjegy, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása