fbpx

Hosszú hétvége a Francia Riviérán: Menton és Nizza

4 nap, 3 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 125.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 240.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40-50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 93.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest  – Nizza (Franciaország) – Budapest illetékkel, adókkal, kézi poggyásszal
 • 3 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni). A városokban pedig gyalogosan, vagy helyi tömegközlekedéssel közlekedünk.
 • a nevezetességek felfedezése egyénileg (igény esetén – többletköltség ellenében – helyi idegenvezetéssel)
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet kereshetsz majd fel, pl.,  Monaco, Monte Carlo, Nizza (tervezd február végére az utazásod és vegyél részt a Virágkarneválon), San Remo, Menton (pl., citrusfesztivál, Szent Mihály tér), Antibes (Grimaldi kastély), Cannes, Côte d’ Azúr, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. nyári szünet, Karácsony, Szilveszter, stb.) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Mentoni és Nizzai  pillanatképek

Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa-Franciaország-Nizza-Cote d'Azur-Francia riviéra
Európa Franciaország Menton Citrusfesztivál
Európa Franciaország Menton Citrusfesztivál

 • A Cote d’Azur ezen részen nem találunk UNESCO világörökségi látványosságot, de ezek hiányában is számtalan felejthetetlen természeti és kulturális élményben, látnivalóban lesz részed.
 • A Cote d’Azur-on megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző pont és az ajánló filmek) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen – ha szeretnéd – az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett, jelzett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Nizzához, az első a város turisztikai ajánlója, míg a második a Lonely Planet Franciaország ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., miután megtekintetted Mentonban a Citrusfesztivál gyümölcs alkotásait  látogass el a Jardin Botanique et Exotique Val Rahmeh Parkba, és egy érdekes galériát is ajánlunk ugyanitt: Musee Jean Cocteau Collection Severin Wunderman. Amennyiben a veterán autók is felkeltik az érdeklődésedet, akkor a The Private Collection of Antique cars of H.S.H Prince Rainier III. múzeumban is ott a helyed, ahol páratlan autó gyűjteménnyel találkozhatsz.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Mentonra és Nizzára  jellemző élményeket, kalandokat (pl. tegyél egy sétát Menton kavicsos partján a Promenade du Soleil-ra, ahonnan csodás a kilátás a hegyekre, keresd fel Monte Carloban a Japán kertet, Nizzában pedig ajánljuk a Castle Hill of Nice -t, vagy látogass el Old Town-ba, és a Főnix Parkba (Phoenix Parc Floral de Nice). Gyönyörű fél napos kirándulás Ile Saint-Honorat felkeresése, de kihagyhatatlan a Monaco Grand Prix is, (mely alatt az amúgy is magas árak – természetesen – az égig szöknek, de garantáljuk, hogy egy Forma-1 autóverseny Monte Carlo-ban életed egyik legnagyobb élménye lesz.
 • Ha megteheted, utazz el hosszabb időre (pl., két hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már a Cote d’azur-on vagy, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy Marseille-i, vagy Provence-i kiránduláshoz?
 • Használd ki a repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Mivel Nizza-ba és a környékbeli repülőterekre több légitársasággal és több helyről (Budapest, Bécs, Pozsony) el lehet jutni, így maximalizáld az – adott napon belül – városnézéssel, kirándulással tölthető időt, így utazz ki reggel és gyere haza az esti járattal, akkor is, ha ez két külön légitársaságot vagy kiindulási várost jelent.
 • A nyári szezonban, mikor drágábbak a repülőjegyek, ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és ott is nézz körül. Vannak kézenfekvő, átszállás nélkül elérhető “beutazó” városok, (pl. Marseille, Milánó), vagy még nyáron is nagyon jó árú átszállós csatlakozások pl. Berlin, Basel, de ha számodra a gyors odajutás a legfontosabb szempont, akkor utazz egyenesen Budapestről, vagy Bécsből  átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 9.000Ft-nyi euroból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., luxus lakosztályban való elhelyezés, belépőjegyek, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További európai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása