fbpx

CIPRUS - TRIPMINER KVÍZ

Teszteld a tudásod és válaszd ki a következő úti célod!

Ciprus - TripMiner inspirációs Kvíz-játék

szerző: TripMiner.com

Aki szeret külföldre utazni annak gyerekjáték helyesen megválaszolni a TripMiner Kvíz-játékok kérdéseit. Neked is az? Van köztük nagyon könnyű és olyan kvíz is, melyet csak a megszállott utazók tudnak helyesen megválaszolni. Tedd próbára Magad és teszteld a tudásod hétről hétre, kvízről kvízre!  …és ha megtetszik valamelyik kvízben látott, olvasott úti cél, úgy vedd fel a bakancslistádra!

 

Mivel június 20.-tól már korlátozásmentesen beutazhatunk Ciprusra és itthon is “zöld” besorolást kapott, így a mai kvízünk akár ötletadó is lehet a nyári utazásodhoz. Ezt erősíti az ritkán adódó lehetőség, hogy Ciprus nagyon megválogatja, mely országok állampolgárait engedi beutazni idén nyáron, így vélhetően sokkal kevésbé lesz zsúfolt a sziget, mint eddig (és a jövőben) bármikor.

 

Jó játékot és ismerkedést ezzel a csodálatos szigettel!

Ennek a játéknak ugyan most vége, DE...

Ha szeretnél még hasonló – külföldi utazásaidhoz ötletadó – kvízekkel játszani, vagy az elkövetkező egy/másfél éven belül, külföldi nyaralást/utazást tervezel, úgy IRATKOZZ FEL AZ INGYENES HÍRLEVELÜNKRE!


A LEGFONTOSABB 7 ÚJ SZEMPONT,
amire feltétlen figyelned kell, ha a jövőben külföldi utazást tervezel vagy foglalsz!

Legyünk őszinték!

Ha olyan utazási oldalakat olvasol, mint a TripMiner.com, úgy – valószínűleg – Te is nagyon vágysz már arra, hogy újra útra kelj és már idén nyáron a tengerparton nyaralj és/vagy újabb országokat, városokat fedezhess fel! DE!!! A különböző célországokban (újra) növekvő koronavírus-megbetegedések száma és az újonnan bevezetett magyarországi beutazási korlátozások, karanténszabályok miatt bizonytalan vagy és nem tudod, mit tegyél?

  • Utazz, vagy ne utazz?
  • Ha utazol, akkor hova, mikor, hogyan és mivel?
  • Saját szervezésben utazz, vagy utazási irodával?
  • Hogyan kerüld el a bizonytalanságokat, a rizikós helyeket és a veszélyes helyzeteket?
  • Mit tegyél, ha akár az úti célodon, akár itthon, újra szigorítanak és/vagy újabb utazási korlátozásokat vezetnek be?
  • Miként lehetsz Te is és a családod is – mind egészségügyi, mind anyagi szempontból – a legnagyobb biztonságban az utazás alatt?

A jelen helyzetben felmerülő, külföldi utazással kapcsolatban felmerülő kérdéseket még oldalakon át sorolhatnánk, hiszen ahány utazó, annyi szempont, elvárás és egyedi igény, de minden felelős utazóban felmerül(het)nek a fenti kérdések. Mi nem szeretnénk senki helyett dönteni, de ha Te úgy döntesz, hogy külföldre utazol (mert pl., ‘ott szeretnél nyaralni’, vagy ‘kénytelen vagy elutazni’), úgy van pár olyan ÚJ, MINDENNÉL FONTOSABB UTAZÁSI, DÖNTÉSI SZEMPONT – sőt, nevezzük inkább kötelezően betartandó utazási-, utazástervezési szabálynak – melyeket a koronavírus-járvány hozott létre, vagy erősített fel. Ezek azok, amelyekre FELTÉTLEN FIGYELNED KELL és azelőtt át kell gondolnod, hogy megkezdenéd a külföldi utazásod tervezését, majd magát az utazást. Ezen szempontokat, szabályokat összegyűjtöttük egy hiánypótló anyagba, melyet az alábbi piros gombról tudsz elérni.

 

Utazz, akár utazási irodával, akár saját szervezésben, OLVASD ÁT, FOGADD MEG és ALKALMAZD ezeket a szabályokat, tanácsokat! Következetes betartásukkal nemcsak anyagi és egészségügyi szempontból teheted biztonságosabbá a tervezett külföldi utazásod, de elkerülhetsz számos olyan váratlan, vagy kellemetlen utazási helyzetet és anyagi veszteséget, melyre nem biztos, hogy előre gondolsz – akár az úti célod kiválasztása során, akár a foglalások, vagy a részvételi díjak befizetése előtt.

 

Kérjük, írd meg, hogy szólíthatunk és hova küldhetjük ezt a jelenlegi utazási helyzetben nélkülözhetetlen, minden új szempontot tartalmazó, egyedülálló utazástervezési segédanyagot!

Amennyiben tetszett a kvízünk, kérjük, oszd meg és ajánld másoknak is!

Ezeket a blogcikkeket olvastad már?

Szolgáltatásaink

Utazási tippjeink, ötleteink...

Hasznos infók, tippek, trükkök...

Címkefelhő

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása