fbpx

Utazás Kenya Nemzeti Parkjaiba – Vár a vadon!

9 nap, 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár akár 655.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 863.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40-45%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 505.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy: Bécs – Nairobi(Kenya)  – Bécs, illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, sofőrrel, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • az út során számos látványos és híres nemzeti parkot keresel majd fel ahol különböző szafarikon (nagy- és kisvadakra vadles, madárles, stb.) fogsz résztvenni, pl., Masai Mara Nemzeti Park, Nakaru-tó-Nemzeti Park, Amboseli Nemzeti Park, Kelet-Tsavo Nemzeti Park,  illetve a angyobb városok közül Mombasa és Nairobi, stb..
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Kenyai – pillanatképek

Afrika-Kenya-Mont Kenya Nemzeti Park-Vízesés
Afrika-Kenya-Samburu-Nők tradícionális ruhában
Afrika-Kenya-Mombasa-Homokos part
Afrika-Kenya-Watamu-Ősi város
Afrika-Kenya-Masai Mara Rezervátum-Vadvándorlás-Külföldi-utazás
Afrika-Tanzánia-Szavanna
Afrika-Kenya-Masai Mari Szafari Park-Zsiráfok
Afrika-Kenya-Nairobi-Parlamenti épületek
Afrika-Kenya-Masai Mara Rezervátum-Naplemente
Afrika-Kenya-A maszáj törzs által használt színes takarók
Afrika-Kenya-Mombasa-Városközpont
Afrika-Kenya-Mombasa-Városközpont
Afrika-Kenya-Masai Mara Nemzeti Rezervátum
Afrika-Kenya-Masai Mara Rezervátum-Buffalo
Afrika-Kenya-Watamu-Ősi város
Afrika-Kenya-Afrika kapuja a dzsungelben
Afrika-Kenya-Samburu törzs-Tradícionális ruhákban
Afrika-Tanzánia-Arusha-Kilimandzsáró
Afrika-Kenya-Samburu-Nők tradícionális ruhában

 • UNESCO világörökségek közül a Jézus Erőd (Mombasa), Kenya tórendszere a Nagy-Hasadékvölgyben (Great Rift Valley)
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Kenyához: az első az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Kenya ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., egy maszáj falu megtekintése, vagy a bátrabbaknak a Bio-Ken Snake Farm (Watamu), vagy a Mount Kenya megmászása)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a Kenyára jellemző élményeket, kalandokat (pl., látogass el a Mount Kenya Nemzeti Parkba, keresd fel a Marafa-Hells Kitchen-t, (geológiai képződmények), vagy menj el Nairobiban a Karura Forest-be, ahol számtalan antiloppal és majommal találkozhatsz, illetve javasolt a  Giraffe Center és a Watamu National Marine Park is, ahol  számtalan információt megtudhatsz Kenya állatvilágáról.
 • Ha megteheted, utazz el még hosszabb időre (pl., három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további afrikai látványosságokat, kalandokat, országokat, hiszen ha már Afrikában vagy, akkor ezt már relatíve kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy kiránduláshoz a Serengeti Parkban (Tanzánia), vagy az utazásod végén egy pár napos (hetes) kikapcsolódáshoz Zanzibáron?
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Kenyába Addis Ababa-n, vagy Kairón keresztül, így ezen városokkal is megismerkedhetsz, de akár több napra is megállhatsz és így tehetsz egy pár napos körutazást Etiópiában, vagy megnézheted a piramisokat Egyiptomban.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hőlégballonozás a Masai Mara Parkban, business repülőjegy, hangulatos vacsora egy luxus sátorban a soha nem látott csillagos égbolt alatt valamelyik nemzeti parkban, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

További afrikai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása