fbpx

Seychelle-szigeteki nyaralás

10 nap / 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 490.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 700.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 20-25%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 350.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Seychelles (Mahe) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • transzfer a reptérről a szállodába és vissza a reptérre
 • három napra autóbérlés a sziget felfedezéséhez biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • a három napos autóbérlés során számos  látványosságot, nevezetességet kereshetünk fel a világ egyik legszebbjeként számontartott Seychelle-szigeteken.
 • bejárhatunk több Nemzeti Parkot (melyek között van UNESCO világörökség is), találkozhatunk óriás teknősökkel és változatos tengeri élővilággal a gránitsziklás partszakaszok mentén.
 • kirándulhatunk Praslin szigetére, ahol a tengeri kókusz 20-25 méter magasságra is megnő, és megnézhetjük az Aldabrat, ami a világ legnagyobb tengerszint feletti korall gyűrű alakú szigete.
 • a Seychelle-szigetek 115 szigete közül mindenképpen javasoljuk körbejárni a főszigetet, Mahe-t, melynek fővárosa Victoria, a világ egyik legkisebb fővárosa.
 • Victoria-ban javasoljuk megnézni a botanikus kertet, ahol a növények és pálmák mellett az óriás teknősök is megtekinthetők, valamint a helyi piacot, melyen egy kicsit betekintetünk a helyiék életébe és megkóstolhatjuk a helyi ízeket
 • Victoria mesterséges szigetén, az Eden Island-en számos luxus étterem, valamint yacht kikötől várja a látogatókat.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Seychelle-szigeteki pillanatképek

Afrika-Seychelles szigetek-Coco de Mer
Afrika-Seychelles szigetek-színes virágok
Afrika-Seychelles szigetek-Óriás teknős
Afrika-Seychelles szigetek-Mahe-Carana Beach
Afrika-Seychelles szigetek-Trópusi tengerpart-Függőágy
Afrika-Seychelles szigetek-Mahe-Carana Beach

 • UNESCO világörökségek közül az alábbiakat lesz lehetőséged megnézni: Aldabra korallzátony és a Vallée de Mai
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (tételesen felsorolva lásd az előző blokkban) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm közül az első a Seychelle-szigetek hivatalos turisztikai ajánlója, míg a második szintén a szigeteket mutatja be egy másik aspektusból:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., ha szereted a tengeri hajózást, akkor kirándulj át Praslin-ra, vagy La Digue-ra, de ha inkább kulturális élményeket szeretnél akkor látogasd meg a  Nemzeti Történelmi Múzeumot Victoriában, szintén a Mahé szigeten, vagy keresd fel ugyanitt az élénk színű Hindu templomot
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a Seychelle-szigetre jellemző élményeket, kalandokat (pl., keresd fel a La Digue szigeteken az Anse Coco Beach-et, és mártózz meg a habokban, tegyél egy túrát Victoriában a Morne Blanc környékén, látogasd meg az óriásteknősöket  Praslin szigeten és garantáljuk, hogy életed egyik felejthetetlen élménye lesz.
 • Szintén javasoljuk megnézni Praslin szigetén található Vallee de Mai természetvédelmi területet, ahol a korábban említett „Coco de Mer” tengeri kókusz és pálma látható, de innen már csak “ugrás” La Digue, amely főként a fehér homokos és pálmafás partjairól vált ismertté, de ezen a szigeten található a L’Union Estate Nemzeti Park
 • A szigetek között helyi repülőjáratokkal és/vagy komphajókkal tudunk közlekedni, de mivel nincs nagy különbség az árában, így pl., Praslin esetén érdemes az oda utat repülővel, míg a visszautat hajóval megtenni.
 • Ha megteheted, utazz el hosszabb időre (pl., három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további “környékbeli” országokat, látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már ilyen messzire elrepülsz Magyarországról, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy pár napos etióp, vagy kenyai kiránduláshoz, mielőtt megérkezel Seychelle-re?
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz a Seychelle-szigetekre Doha-n, Dubai-on, vagy Addis Abeban, esetleg Nairobin keresztül és tölts el ezekben a városokban, vagy környékükön pár napot

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (A szállás/szolgáltatáscsomag foglalásnál ne felejtsd el, hogy egy olyan szigeten fogsz nyaralni, ahol nem nagyon vannak helyi éttermek, vagy amik vannak azok a sziget különböző pontjain találhatók, így nagy eséllyel messze lesznek a szállásodtól. Ezért nem nagyon lesz lehetőséged arra, hogy olcsóbb, helyi étteremben étkezz, vagy sokat kell majd utaznod ezért.
  • az, hogy ki, hányszor és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 12.000Ft-nyi helyi pénzből már meg tudod oldani, az étkezésed egy négy csillagos szállodában alapszinten. De persze, nagyon sokan nem négycsillagos szállodába mennek majd, hiszen a Seychelle-szigetek is a luxusról szól, ami az étkezés árában is meg fog mutatkozni, hiszen a luxusszállodák, egyedi, sokszor nagyon látványos tematikus éttermeiben a határ a “csillagos ég”.
  • ezért azt javasoljuk, hogy foglalj minimum félpanziót, hogy ne kelljen minden nap az ebédet/vacsorád után “utazni” ha azt, nem a szállodában szeretnéd elfogyasztani.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl. belépőjegyek a Nemzeti Parkokba, luxus szállodában való elhelyezés, business repülőjegy, hangulatos vacsora egy helyi luxus szálloda tematikus éttermében, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni)
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 • Ha szeretnéd, segítünk Neked összeállítani, vagy megtervezzük és összeállítjuk Neked bármely utazásod, úgy hogy teljesen Rád (az igényeidre, vágyaidra, álmaidra) lesz szabva és rengeteg extra infót, tippet, foglalási trükköt adunk majd mellé, mellyel további nagy összegeket takaríthatsz meg az utad során. A komplett út, utazás összeállító szolgáltatásunkat ITT találod!
 • Ha az utazásaidat Te szeretnéd Magadnak megtervezni, míg tőlünk csak javaslatokat, ötleteket, tippeket szeretnél, úgy inspirációs jelleggel mindig nézz szét a weboldalunkon, míg a nagyon hasznos és költségkímélő utazási tippekért, ötletekért iratkozz fel a hírlevelünkre ITT; de ha elakadtál a szervezésben, vagy szeretnéd tudni, hogy miként spórolhatsz több tíz-, de akár százezer forintot az egyes utazási tételeken, költségeken, kérj tőlünk telefonos segítséget, támogatást, utazási tanácsadást ITT!
 • Ha már összeállítottad a saját utazásod, vagy kacérkodsz egy utazási irodánál befizetni egy hasonló, vagy ugyanilyen utazásra, de kíváncsi vagy, hogy tudunk-e ugyanazért az árért jobb, tartalmasabb, személyedreszabottabb utazást ajánlani, vagy tudunk-e egy ugyanolyan utat kedvezőbb áron Neked megtervezni, akkor KATT IDE és kérd a nagyon kedvező árú ár/út összehasonlító szolgáltatásunk!

 

További afrikai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása