fbpx

Szafari Tanzániában Zanzibári nyaralással

12 nap, 10 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 645.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 1.134.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40-45%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 420.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Bécs – Dar es Salaam – Zanzibár – Bécs) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Dar es Salaam-Arusha; Arusha-Zanzibár
 • 10 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot keresel majd fel, pl. Arusha, Manyara-tó (Manyara Nemzeti Park), Serengeti Nemzeti Park (az egyik legszebb és legutolsó afrikai vadon), Ngoronongoro Természetvédelmi Terület, Zanzibár sziget (ismerkedés teleki Sámuel életével), szabad program a tengerparton, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Tanzániai – pillanatképek

Afrika-Tanzánia-Szavanna
Afrika-Tanzánia-Arusha-Kilimandzsáró
Afrika-Kenya-A maszáj törzs által használt színes takarók
Afrika-Tanzánia-Arusha-Kilimandzsáró
Afrika-Tanzánia-Serengeti National Park
Afrika-Tanzánia-Zanzibár-Maszáj törzsbéli afrikai gyöngyök
Afrika-Tanzánia-Tengeri teknős
Afrika-Tanzánia-Serengeti Natural Park
Afrika-Tanzánia-Kilimandzsáró Nemzeti Park-Uhuru csúcs
Afrika-Tanzánia-Serengeti National Park
Afrika-Tanzánia-Zanzibár-Stone Town
Afrika-Tanzánia-Zanzibár-Paje-Beach
Afrika-Tanzánia-Zanzibár beach
Afrika-Tanzánia-Magányos oroszlán

 • UNESCO világörökségek közül a Serengeti Nemzeti Park, Zanzibár Stone Town, Ngorongoro Természetvédelmi Terület
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Tanzániához: az első az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Tanzánia ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., az Olduvai szurdok felkeresése, hajókirándulás, snorkelezés és búvárkodás Zanzibár szigetén, Tanzanite Experience (Arusha), stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Tanzániára jellemző élményeket, kalandokat (pl., látogass el egy maszáj faluba, és a Tarangire Nemzeti Parkba, tégy egy gyalogtúrát a Ngorongoro kráter permén, vagy vegyél részt egy hőlégballon szafarin a Serengeti Nemzeti Parkban, garantáljuk, hogy életed legnagyobb élménye lesz.
 • Ha megteheted, utazz el még hosszabb időre (pl., három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további afrikai látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már erre jársz, akkor ezt már relatíve kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz pár más jellegű Nemzeti Parkhoz Kenyában, vagy Ruandában, Ugandában. az utóbbi helyeken megnézheted a hegyi gorillákat, mely találkozás életed meghatározó élménye lesz, ezt garantáljuk.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Tanzániába Isztambulon, Dubai-on vagy Addis Ababa-n (Etiópia)  keresztül, így ezen városokkal is megismerkedhetsz, pláne, ha nem csak pár órás stop erejéig állsz meg, hanem szánsz pár napot ezen városokra, országokra is.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hajó és búvár kirándulások belépőjegyei, fűszer ültetvény látogatás, business repülőjegy, hangulatos vacsora egy helyi felső kategóriás étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További afrikai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása