fbpx

Dél-Afrika + Viktória-vízesés - Nagykörút

15 nap, 12 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 560.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 850.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50-55%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 430.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Fokváros és Johannesburg – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Port Elizabeth-Johannesburg; Johannesburg-Livingstone; Livingstone-Johannesburg
 • reptéri transzfer (csak a Victoria Vízesésnél lesz ilyen, mert a többi repülőtéren autót bérlünk)
 • 12 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • autóbérlés 6 napra Fokvárostól Port Elizabeth-ig (one way fee-vel) és Johannesburgban+környékén 4 napra, biztosítással (a tervezett útvonal üzemanyagigényét is igyekeztünk beleszámolni a fenti összegbe)
 • a Victoria vízesésnél és környékén bérelt taxival utazunk,
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetünk majd fel, pl., Fokváros, Jóreménység Foka Nemzeti Park, Port Elizabeth, Johannesburg, Pretoria, Sun City,  Krueger Nemzeti Park, Livingstone Nemzeti Park, Viktória-vízesés Nemzeti Park, Chobe Nemzeti Park, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., Bo Kaap lapostetős házak, Jóreménység Kastély erődítmény, Hout Bay, Boulders pingvin öböl, Kirstenbosch Botanikus kert, helytörténeti Múzeum (Stellenbosch), Oom Samie se Winkel (Sam nagybácsi) boltja, Paarl Taal Monument, Victoria Alfred Waterfront, Little Karoo félsivatag, Oudshoor a strucctenyésztés központja, Cango Caves cseppkőbarlang-rendszer, Van Zyl csarnok, Botha Hall megdermedt cseppkővízezés, Jákob létrájának lépcsői, Mossel Baybe Diaz Múzeum, Knysna Waterfront, Monkeyland and Bird of Eden, Tsitsikamma National Park, Paul Kruger lakóház, Voortrekker Emlékmű, Sun City élményparkja, szafari programok a nemzeti parkokban (Pillanesberg, Krueger, Chobe, Victoria Falls, stb.) Viktória-vízesés a világ legszélesebb, 1,7km(!) hosszú zuhatagával, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Fokvárosi pillanatképek

Afrika-Fokváros-Eperpapír virágok
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika Fokváros Tábla-hegy panoráma külföldi utazás
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika-Fokváros-Camps Bay
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika-Fokváros-Boulder Beach-Sétáló pingvinek
Afrika-Fokváros-Boulder Beach
Afrika-Fokváros-Légi felvétel
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika-Fokváros-Bo-Kaap
Afrika-Fokváros-Kirstenbosch Botanikus kert
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Dél Amerika-Bolívia-Lapaz-székesegyház
Európa-Hollandia-Amszterdam-Biciklik a csatorna mentén
Afrika-Fokváros-Öreg óratorony

 • UNESCO világörökségek közül a Mosi-oa-Tunya (Viktória-vízesés) nézhető meg ezen út során.
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (lásd – teljesség igénye nélkül – felsorolva az előző blokkban) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm utunk egyik fénypontjához, Fokvároshoz: az első, a város hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Fokváros ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető, így olyan programokat kérhetsz bele, ami Neked, vagy utastársaidnak tetszik (pl., hajózás a fókaszigetre, struccháton lovaglás, Zambézi folyón “csónakázva” testközelből megnézni a vízilovakat és krokodilokat, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Dél-Afrikára jellemző élményeket, kalandokat (pl., lanovkával felmenni  a Tábla-hegy tetejére, Knysna Waterfronton pihenni, majd a nyílt vízen hajóról megcsodálni a naplementét, tradícionális táncot megtekinteni Gaborone-ban, vagy ellátogatni egy helyi szövőüzembe, nyitott dzsippel szafari programon résztvenni bármelyik nemzeti parkban, vagy akár éjszakai vadlesre menni ugyanitt, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van elég időd, ne csak az ajánlott városokat, helyeket nézd meg, hanem járd be egész Dél-Afrikát bérelt autóval és egy felejthetetlen élményben lesz részed, hiszen nem véletlenül hirdeti magát úgy Dél-Afrika, hogy “A világ egyetlen országban”.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Dél-Afrikába afrikai átszállással (Kairó, Addis Ababa, stb.), így lehetőséged lesz ezen városokban is egy gyors városnézésre, de akár meg is állhatsz pár napra. Vagy kösd össze össze a Dél-Afrikai utazásod egy Mauritiusi nyaralással és pihend ott ki valamelyik meseszép tengerparton a körutazásod fáradalmait.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 
 
 
G
M
T
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Text-to-speech function is limited to 200 characters
 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de napi kb. 5.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok és igények költségei (pl., lanovka a Tábla-hegyre, Zimbabwe hajókirándulás, luxus lakosztályban való elhelyezés, business osztályra szóló repülőjegy, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

További afrikai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása