fbpx

Varázslatos Madagaszkár

13 nap, 11 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 525.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 920.000Ft/főtől (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40-45%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 405.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Antananarivo (Madagaszkár fővárosa) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Ifaty-Antananarivo
 • 11 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az út során sofőrrel bérelt autó, biztosítással, üzemanyaggal
 • az utazás során számos Madagaszkár látványosságot, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetünk fel, pl., Antananarivo, Antsirabe, Ambositra, Ranomafana – Nemzeti Park, Isalo Nemzeti Park, Fianarantsoa, Ambalavao, Itafy, stb.
 • ezeken a helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., riksa készítő műhelybe látogatunk Antisirabe-be, meglátogatjuk a Ranomafana Nemzeti Park-ot, ahol számos őshonos, csak Madagaszkáron található növény és állatfaj él, láthatunk egy papírgyártó műhelyt Ambalavao-ban, Tuléar-ban egy arborétumot és egy kagylópiacot kereshetünk fel, Antananarivo-ban pedig az Ambohimanga palotát és kézműves piacot
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Holdújév) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben a külföldi utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Madagaszkári pillanatképek

Afrika-Madagaszkár-Hosszú tüskéjű fa
Afrika-Madagaszkár-Kaméleon
Afrika-Madagaszkár-Majomkenyérfa
Afrika-Madagaszkár-Kaméleon
Afrika-Madagaszkár-Úszó híd
Afrika-Madagaszkár-Biciklivel a vidéken
Afrika-Madagaszkár-Nosy Be
Afrika-Madagaszkár-Lemúr
Afrika-Madagaszkár-Lemúr család
Afrika-Madagaszkár-Antananarivo-Anosy tó-Emlékmű
Afrika-Madagaszkár-Makimajom
Afrika-Madagaszkár-Antananarivo-Királyi palota udvara
Afrika-Madagaszkár-Antananarivo
Afrika-Madagaszkár-Ágat vivő csótány
Afrika-Madagaszkár-Nosy Be
Afrika-Madagaszkár-Egy forró nap
Afrika-Madagaszkár-Masoala Nemzeti Park
Afrika-Madagaszkár-Ramene-Világítótorony
Afrika-Madagaszkár-Manda erőd
Afrika-Madagaszkár-Lemur
Afrika-Madagaszkár-Analavory gejzír
Afrika-Madagaszkár-Antananarivo
Afrika-Madagaszkár-Lemur

 • UNESCO világörökségek közül: A zafimaniry törzs fafaragó művészete, Ranomafana Nemzeti Park, Antananarivoban a Ambohimango palota
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül, tételesen felsorolva az előző blokkban) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm a körutazáshoz: az első Madagaszkár hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Madagaszkár ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., az Ifaty tüskés erdő felfedezése, vagy az egészen különleges Tsingy Rouge Park felkeresése Antsiranana-ban)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Madagaszkárra jellemző élményeket, kalandokat (pl., látogass a csodálatos Isalo Nemzeti Park-ba, vagy szintén felejthetetlen élmény lesz ha ellátogatsz a Lokobe Nature Special Reserve-be (Nosy Be), és kihagyhatatlan a Tsingy de Bemaraha Strict Nature Reserve (Mahajanga Province), ahol nagyon érdekes  geológia képződményeket láthatsz, stb.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl. három, vagy akár négy hétre) és nézz meg minden olyan madagaszkári látnivalót, mely Téged érdekel. Nagyon jó ötlet egy tengerparti pihenéssel lezárni egy ilyen hosszú körutazárt, így tölts egy hetet Nosy Be-n, vagy bármelyik közeli egzotikus sziget pl., Mauritius, Reunion, vagy a Comore-szigetek tengerpartján.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., érkezz meg Madagaszkárra Addis Ababa, vagy Johannesburgon, esetleg Dubai-on keresztül és így szinte ingyen, betekintést nyerhetsz ezen országok mindennapi életébe is. Pláne, ha nemcsak egy hosszabb átszállást tervezel ezekben a városokban, hanem, akár egy-két több napot is eltöltesz itt.
 • Mivel Budapestről nincs közvetlen járat Madagaszkárra, így az is egy érdekes megoldás, ha olyan európai városból utazol közvetlen repülőjárattal ide, ahol még nem voltál, és egy hosszabb stop esetén ezekben a városokban is tehetsz egy élménydús városnézést. Egy-két tipp: Párizs, Marseilles, vagy Isztambul.
 • Az ilyen távoli célpontok/járatok esetén, szinte határtalanok a lehetőségek, így csak rajtad múlik, hogyan teszed még élménygazdagabbá az utazásod.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 3.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., búvárkodás, hajókirándulás, quad túra belépőjegyek, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi felső kategóriás étteremben, vagy business osztályú nemzetközi repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

További afrikai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása