fbpx

Utazás a Namíb sivatagtól a Viktória vízesésig

17 nap, 15 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 655.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 1.600.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 60%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 440.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj ezen utazás célországa és régiói/városai éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, hanem napi szinten, egészen addig, amíg haza nem érsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt, a JELEN ÚTI TERVHEZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál árnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy várjuk érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül válaszolunk!

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Johannesburg – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Johanessburg-Windhoek; Windhoek-Viktória vízesés; Livingstone-Johannesburg
 • 15 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az egyes országokon belül bérelt autóval, iránytaxival utazunk annak megfelelően, hogy melyik a legmegfelelőbb/legideálisabb számunkra
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és sok híres nemzeti parkot kereshetünk majd fel, pl., Windhoek, Swakopmund, Namib-sivatag, Cape Cross,  Csontváz-part, Kamanjab, Etosha Nemzeti Park, Rundu, Groofontein, Okavango-delta, Nata, Chobe Nemzeti Park, Victoria Falls Nemzeti Park, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetünk meg, köztük a legismertebbeket, pl., medvekolónia Cape Cross-on, helyi himba törzset látogatunk meg Kamanjab-ban, vadles az Etosha parkban, Hoba meteorit felkeresése (80.000 éve csapódott a Földbe és a legnagyobb meteorit a világon), Viktória vízesés mindkét oldala, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Namíbiai, Botswanai, Zimbabwei pillanatképek

Afrika-Namíbia-Naukluft Nemzeti Park
Afrika-Namíbia-Etosha Nemzeti Park
Afrika-Namíbia-Etosha Nemzeti Park
Afrika-Namíbia-Keetmanshoop-Csodás fák
Afrika-Namíbia-Etosha Nemzeti Park-Leopárd az ágak között
Afrika-Namíbia-Naukluft Nemzeti Park
Afrika-Namíbia-Etosha Nemzeti Park -Szomjukat oltó zebrák
Afrika-Namíbia-Kaméleon
Afrika-Namíba-Naukluft Nemzeti Park
Afrika-Namíbia-Etosha Nemzeti Park-Szomjas zsiráf tipikus pózban
Afrika-Namíbia-Deadvlei Sossusvlei
Afrika-Botswana-Chobe Nemzeti Park-Zebrák
Afrika-Botswana-Okawango Delta-falatozó zsiráf
Afrika-Botswana-Okavango Delta-Vizililiomok
Afrika-Tanzánia-Szavanna
Afrika-Botswana-Zambézi folyó-Chobe Nemzeti Park-Vizipaci
Afrika-Botswana-Afrikai család a ház előtt
Afrika-Botswana-Okavango Delta-Helikopteres felvétel
Afrika-Botswana-Okawango Delta-Vizilovak
Afrika-Botswana-Okawango Delta-Vizilovak
Afrika-Zimbabwe-Viktória vízesés
Afria Zimbabwe Viktória vízesés külföldi utazás
Afrika-Zimbabwe-Viktória vízesés
Afrika-Zimbabwe-Viktória vízesés
African child in the yard of a village, Botswana
Afrika-Zimbabwe-Hwange National Park-Veréb a fán
Afrika-Botswana-Sárga madárka a fán
Afrika-Zimbabwe-Császár Lizard
Afrika-Botswana-Sárga csőrű madár

 • UNESCO világörökségek közül a Dél-namíbi erg (dűnetenger), Okawango Delta (Botswana) és a Viktória vízesés (Mosi-oa-Tunya) nézhető meg
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb  látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül, lásd az előző blokkban) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Namíbiához: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Namíbia ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., quad túra Nata település közelében, helikopteres kirándulás a Viktória vízesés felett, vagy Bungee Jumping a világ egyik legizgalmasabb ilyen helyén, a Zimbabwe és Zambia határán fekvő viaduktról, stb.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Namíbiára, Botswanara, vagy Zimbabwére jellemző élményeket, kalandokat (pl., rafting túra a Zambézi folyón, a Chobe Nemzeti Park, ahol testközelből láthatod a vízilovakat, krokodilokat, járd be a Namíb sivatagot és a csodálatos Naukluft Nemzeti Parkot, (ahol többek között a napfelkeltés hőlégballonozást is kipróbálhatod tesztelheted). Látogasd meg a Mtarazi és Inyagombe vízesést, míg a természeti és vadvédelmi területek közül a Haka Vadrezervátumot, vagy a Gosho Parkot, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van elég időd, ne csak az itt ajánlott városokat, nemzeti parkokat nézd meg, hanem járd be egész Dél-Afrikát bérelt autóval és egy felejthetetlen élményben lesz részed, hiszen nem véletlenül hirdeti magát úgy Dél-Afrika, hogy “A világ egyetlen országban”.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Dél-Afrikába afrikai átszállással (Kairó, Addis Ababa, stb.), így lehetőséged lesz ezen városokban is egy gyors városnézésre, de akár meg is állhatsz pár napra. Vagy kösd össze össze ezt az utazásod egy Mauritiusi nyaralással és pihend ott ki valamelyik meseszép tengerparton a körutazásod fáradalmait.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 4.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., helikopteres kirándulás a Viktória vízesés felett, luxus sátorban való elszállásolás valamelyik vadrezervátumban, business osztályú repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

További afrikai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása