fbpx

Dél-Afrika Nagy körút - A Világ egy országban

17 nap, 14 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 475.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 934.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 350.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Fokváros és Johannesburg – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Fokváros – Johannesburg – Nelspruit
 • 14 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot keresünk majd fel, pl., Fokváros, Port Elizabeth, Johannesburg, Pretoria, Sun City, Nelspruit, Kruger Nemzeti Park, Pilanesberg Nemzeti Park, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetünk meg, mint pl., Jóreménység vár (az ország legrégibb épülete), Tábla-hegy, Old Slave Lodge,  Alfred Waterfront kikötő, Fok-félsziget, Jóreménység Foka Nemzeti Park, Cape Point (Jóreménység-foka), Simon’s Town, Kirstenbosch Botanikus Kert, Robben Island, Oudtshoorn, Cango Caves cseppkőbarlangok, Tsitsikamma Nemzeti Park, Port Elizabeth, Hobie beach, Frederick erőd, Fokváros környéki borvidék, Falu Múzeum, Hermanus (az egykori bálnavadász kikötő), Struccfarm, Knysna (mely osztrigatelepeiről híres), Storm-folyó függőhídja, Johannesburg, Pretoria, Sun City, Pilanesberg Nemzeti Park, Kruger Nemzeti Park (Dél-Afrika legnagyobb és leghíresebb vadrezervátuma), stb..
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Dél-Afrikai pillanatképek

Afrika-Limpopo-Kruger Nemzeti Park
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika Fokváros Tábla-hegy panoráma külföldi utazás
Afrika-Fokváros-Boldog iskolás gyerekek
Afrika-Fokváros-Cape Peninsula
Afrika-Fokváros-Boulder Beach-Sétáló pingvinek
Afrika-Fokváros-Eperpapír virágok
Afrika-Fokváros-Boulder Beach
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika-Fokváros-Camps Bay
Afrika-Fokváros-Légi felvétel
Afrika-Fokváros-Református Anyák temploma
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika-Fokváros-Kirstenbosch Botanikus kert
Afrika-Fokváros-Tábla hegy
Afrika-Fokváros-Bo-Kaap
Afrika-Fokváros-Öreg óratorony

 • UNESCO világörökségek közül megnézhető a Jóreménység fok körül védett természeti terület és a Robben Island
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm utunk egyik fénypontjához, Cape Townhoz: az első, a város hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Cape Town ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető, így olyan programokat kérhetsz bele, ami Neked, vagy utastársaidnak tetszik (pl., hajózás a fókaszigetre, struccháton lovaglás, éjszakai szafarin testközelből megnézni az öt nagy afrikai vadat (oroszlán, leopárd, elefánt, orrszarvú, kafferbivaly, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Dél-Afrikára jellemző élményeket, kalandokat (pl., Akkor ülj fel a felvonóra és gyönyörködj a Tábla hegy szépségeiben, próbáld kis a szörfözést, keresd fel a csodás Cosy Bay Beach-et, ne hagyd ki Boo-kaap-ot (ahol minden ház más és más színben pompázik), és a számtalan Nemzeti Parkot is érdemes meglátogatni, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van elég időd, ne csak az ajánlott városokat, helyeket nézd meg, hanem járd be egész Dél-Afrikát bérelt autóval és egy felejthetetlen élményben lesz részed, hiszen nem véletlenül hirdeti magát úgy Dél-Afrika, hogy “A világ egyetlen országban”.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Dél-Afrikába afrikai átszállással (Kairó, Addis Ababa, stb.), így lehetőséged lesz ezen városokban is egy gyors városnézésre, de akár meg is állhatsz pár napra. Vagy kösd össze össze a Dél-Afrikai utazásod egy Mauritiusi nyaralással és pihend ott ki valamelyik meseszép tengerparton a körutazásod fáradalmait.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 5.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., Jóreménység-foka Nemzeti Park belépő, bálnales hajókirándulás, luxus lakosztályban való elhelyezés, business osztályra szóló repülőjegy, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

További afrikai útjaink, útiterveink

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása