fbpx

USA keleti part a Niagara-vízeséssel és Torontóval

11 nap / 9 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 390.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 821.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 50-55%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 270.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – New York – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 9 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás 6 napjára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni), New Yorkban metró
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetsz majd fel, pl., New York (Rockefeller Center, Soho, Kínai negyed, Little Italy, Szabadság szobor, Wall Street, Times Square, Metropolitan Museum, Central Park, Guggenheim Múzeum, Fifth Avenue, St. Patrick katedrális, stb.), Washington (Lincoln emlékmű, Arlington Temető, Fehér Ház, Capitolium, Vietnámi Veteránok emlékműve, stb.), Philadelphia (Independence Hall, Liberty Bell, Városháza, Fairmount Park, stb.), Seneca-tó, Watkins Glen, Niagara-vízesés, Torontó, Amish Country, Gettysburg, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

USA keleti part – pillanatképek

Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
Észak-Amerika-Kanada-Toronto-Ontario tó
Észak-Amerika-Kanada-Toronto-Egyetem épülete
USA-Manhattan-New York-Brooklyn Bridge-Amerikai zászló
USA-New York-Manhattan-Wall Street
USA-New York-Manhattan-Central Park-szökőkút
USA-New York-Manhattattan-empty Brooklyn Bridge
USA-New York-Manhattan-Hudson River
USA-New York-Manhattan-Brooklyn Bridge
USA-Manhattan-New York-Central Park-Jéghoki
USA-Manhattan-New York-Wall Street tábla
USA-Pennsylvania-Philadelphia-Panoráma
USA-Pennsylvania-Philadelphia-Felhőkarcolók
USA-Pennsylvania-Philadelphia-American Football
USA-Pennsylvania-Philadelphia-Ben Franklin-híd
USA-Pennsylvania-Philadelphia-American Football
USA-Pennsylvania-Philadelphia-Independence Hall-Liberty Bell
USA-Pennsylvania-Philadelphia-Swann Emlékkút
USA-Pennsylvania-Philadelphia-Independence Hall
USA-Pennsylvania-Philadelphia-Felhőkarcolók
USA-Pennsylvania-Philadelphia-American Avenue-Flags
USA-Washington-Capitol kupola
USA-Washington-White House
USA-Washington-Esti fények
USA-Washington-Memorial
USA-Washington-Union Station
USA-Washington-Capitol
USA-Washington-II. világháborús emlékmű éjszaka
USA-Washington-Capitol
USA-Washington-Jefferson Memorial-Cseresznyevirágok
USA-Washington-Legfelsőbb Bíróság
USA-Washington-Capitol belső dóm
Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
USA-Manhattan-New York-Central Park-Jéghoki
USA-New York-Subway Station-Times Square
USA-Manhattan-New York-Brooklyn Bridge-Tüzijáték
USA-New York-Wall Street-Amerikai zászló
USA-New York-Apartment Building
USA-New York-American Football
USA-New York-Hudson folyó-Szabadság szobor
USA-New York-Wall-Street-Karácsonyi dekoráció
USA-Manhattan-New York-Brooklyn Bridge-Amerikai zászló
USA-Manhattan-New York-Wall Street tábla
USA-New York-Centrál park-Bethesda kút
USA-Manhattan-New York-Amerikai zászló
USA-New York-Central Park-Bethesda Terrace
USA-New York-firework
USA-New York-Manhattan-Central Park-szökőkút
USA-New York-Central Park-Bethesda Terrace at night
USA-New York-Manhattan-Wall Street
USA-New York-Manhattattan-empty Brooklyn Bridge
USA-New York-Brooklyn bridge-downtown at night
USA-New York-Manhattan-Hudson River
USA-New York-Manhattan-Brooklyn Bridge
USA-New York-Central Park-Gapstow kőhíd
USA New York Szabadság szobor helikopterről fotózva külföldi utazás

 • UNESCO világörökségek közül az alábbiakat lesz lehetőséged megnézni:  Szabadságszobor (New York), A Függetlenség Csarnoka (Philadelphia)
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (tételesen felsorolva lásd az előző blokkban) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm közül az első Kanada hivatalos turisztikai ajánlója, míg a második a Lonely Planet Kanadát bemutató kisfilmje:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., ha érdekelnek a felhőkarcolók látogasd  az új One World Trade Centert és/vagy az Empire State Building-et, de ha inkább kulturális élményeket szeretnél akkor látogasd végig a nagy múzeumokat (Metropolitian Museum, Guggenheim Museum, stb.) vagy nézz meg pár nagy sikerű színházi előadást Broadway-en, vagy sétálj/parkozz/fuss a Central Park-ban, vagy vegyl részt egy Yankees baseball mérkőzésen!
 • Ha van kedved, próbálj ki csak az USA-ra, Kanadára jellemző élményeket, kalandokat (pl., vegyél részt egy helikopteres túrán Manhattan felett, hajózz el  a Szabadság szoborhoz, sétálj egyet a Central Parkban, (vagy korizz, ha a téli időszakban mész), ne hagyd ki a Soho-t, a Chinatown-t és Little Italy-t, Brooklyn-t és a Coney Island-ot, de ha Torontóban jársz, keresd fel a Tommy Thompson Parkot, jéghokizz egyet az Air Canada Centerben, keresd fel a McMichael Canadian Art Collection-t, ebédidőben ülj be a Queen Mother Cafe-ba, vagy hajókázz el a Patkó zuhataghoz a Niagara Vízesésnél és garantáljuk, hogy életed egyik felejthetetlen élménye lesz.
 • Ha megteheted, utazz el még hosszabb időre (pl., három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további amerikai látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már az USA-ban vagy, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk az USA nyugati partjához, vagy egy karibi óceánjárós hajókiránduláshoz, esetleg egy Mexikói Riviérán eltöltött pihenéshez?
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., vásárolj open jaw repülőjegyet, mellyel más városból jössz vissza, mint ahova érkeztél, így nem kell visszautaznod abba a városba, ahol beléptél az USA-ba (pl., New York-ba érkezel és Toronto-ból, vagy Miamiból(!) jössz haza). Ez a megoldás akkor a legjobb az USA esetén, ha nemcsak a keleti partot nézed meg, hanem átugrassz a  nyugati oldalra is és Los Angeles-ből, vagy San Francisco-ból utazol haza.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi USA dollárból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., helikoptertúra jegy Manhattan felett, Top of Rock kilátó belépőjegy, luxus lakosztályban való elhelyezés, business repülőjegy, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni)
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása