fbpx

New York-i városnézés / hosszú hétvége

6 nap, 4 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben, két fő esetén

, ,

irányár kb. 245.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 400.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 150.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – New York – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással, vagy átszállás nélkül
 • 4 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • New York felfedezése egyénileg (igény esetén idegenvezetéssel)
 • A kihagyhatatlan  látványosságok, nevezetességek: Times Square, Wall Street, Central Park, 9/11 emlékmű, One World Trade Center, Brooklyn-híd, belváros, Lincoln Center, Broadway, Szabadság szobor, Intrepid Múzeum, 5th Avenue stb., de ez a lista a konkrét igényeid alapján bővíthető
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

New York-i pillanatképek

USA-Manhattan-New York-Wall Street tábla
USA-New York-Manhattan-Central Park-szökőkút
USA-New York-Manhattattan-empty Brooklyn Bridge
USA-New York-Manhattan-Hudson River
USA-New York-Central Park-Bethesda Terrace
USA-New York-firework
USA-New York-Central Park-Bethesda Terrace at night
USA-New York-Manhattan-Wall Street
USA-New York-Brooklyn bridge-downtown at night
USA-New York-Central Park-Gapstow kőhíd
USA-New York-Manhattan-Brooklyn Bridge

 • Meglepő módon New Yorkban mindössze egy UNESCO világörökségi helyszín található, a  Szabadságszobor, mely megtekinthető közelről közvetlen hajójárattal a Liberty Island-re, vagy a  Staten Islandi kompról ingyenesen.
 • New Yorkban megnézhető rengeteg egyéb látványosságból, nevezetességből, program lehetőségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm New Yorkhoz: az első a város bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet New York ajánlója:

 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető.
 • Javasoljuk hogy vegyél részt egy igazi amerikai sporteseményen pl. (egy baseball meccsen a Yankees stadionban, vagy pedig a New York Knicks valamelyik kosárlabda meccsén). Szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Broadway-re és megnézed valamelyik általad is ismert nagy sikerű előadás New York-i változatát (pl. Az Operaház fantomja, Az Oroszlánkirály, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak New Yorkra jellemző élményeket, kalandokat (pl., New York-i helikopteres városnézés, vagy az alábbi helyek megnézése:  One World Trade Center, Empire State Building, Guggenheim Múzeum, Metropolitan Múzeum, Ripley’s Believe It or Not (A “legek” múzeuma), Madame Tussaud Panoptikum, Shakespeare in the Park, Film Forum, Carnegie Hall, Joyce Theater, Performance Space 122, Sparks, Candle Café, Ginger, stb.)
 • Próbáld ki New York valamelyik éttermét a több ezerből (pl. Balthazar, Lovely Day), vagy keresd fel valamelyik  több Michelin csillagos éttermet (pl. Jean Georges étterem, Eleven Madison Park, Le Bernardin, Masa – mindegyik 3* minősítéssel), de akárhová is mész, ne felejts el előre foglalni.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további amerikai látványosságokat, városokat, hiszen ha már az USA-ban vagy, akkor ezt már „fillérekből” megteheted. Logikus kapcsolás pl.: Washingtoni városnézés, Philadelphia városnézés, Toronto és a Niagara vízesés, stb.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” megválasztásában lévő lehetőségeket. Ezen út során, szinte extra költség nélkül eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy nagyon sok pénzbe kerülne. Pl válaszd ki, hogy melyik európai városon keresztül szeretnél utazni és állj meg ott néhány napra és nézz körül. Vannak nagyon érdekes csatlakozások pl. Reykjavik (Izlandon keresztül),  de ha számodra a gyorsaság  a legfontosabb tényező, akkor utazz egyenesen, Budapestről New Yorkba átszállás nélkül.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

.

 • a reggelin kívüli étkezések (az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi amerikai dollárból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat. 
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., hajózás a naplementében a Hudson folyón, Broadway musical belépőjegy, Szabadságszobor hajójegy, luxus lakosztály bármely szállodában, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása