fbpx

Nagy USA körutazás

16 nap / 14 éjszaka 4-5*-os magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 630.000 Ft/fő-től

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 1.300.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 45-50%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár már 500.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Washington és Los Angeles – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: New York – San Francisco
 • 14 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • bérelt autó, biztosítással a nyugati parti rész esetében
 • autóbuszos, metrós közlekedés New Yorkban, Washingtonban pedig Air Train is
 • a fenti útvonalon lévő városok, nevezetességek felkeresése pl., Washingtonban (Fehér Ház, Capitolium, Jefferson-emlékmű, Lincoln-emlékmű, FBI Building, Legfelsőbb Bíróság Épülete, stb.), New Yorkban (Time Square, Broadway, Brooklyn bridge, Szabadság szobor, Wall Street, Central Park, stb.), San Francisco-ban (Union Square, Lombard Street, Golden Gate híd, Civic Center, Fisherman’s Wharf, stb.), Yosemite Nemzeti Park, Las Vegas, Grand Canyon, Zion Nemzeti Park, Calico Ghost Town, San Diego, Los Angeles, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

 Pillanatképek az USA-ból

West coast of USA-California-Mariposa-Yosemite National Park
USA-Kalifornia-Yosemite Nemzeti Park
West coast of USA California Yosemite National Park Hegymászó a Half Dome tetején külföldi utazás
USA-Klaifornia-Yosemite National Park
USA-KLaifornia-Yosemite National Park
USA-Kalifornia-Yosemite National Park
USA-Washington-George Washington
USA-Washington-Memorial
USA-Washington-Capitol kupola
USA-Washington-II. világháborús emlékmű éjszaka
USA-Washington-Esti fények
USA-Washington-Jefferson Memorial-Cseresznyevirágok
USA-Washington-Union Station
USA-Washington-White House
USA-Washington-Legfelsőbb Bíróság
USA-Washington-Capitol
USA-Washington-Capitol
USA-Washington-Capitol belső dóm
USA-Manhattan-New York-Brooklyn Bridge-Tüzijáték
USA-New York-Apartment Building
USA-New York-Wall Street-Amerikai zászló
USA-Manhattan-New York-Brooklyn Bridge-Amerikai zászló
USA-Manhattan-New York-Central Park-Jéghoki
USA-New York-American Football
USA-New York-Central Park-Bethesda Terrace at night
USA-New York-Subway Station-Times Square
USA-Manhattan-New York-Wall Street tábla
USA-New York-Centrál park-Bethesda kút
USA-Manhattan-New York-Amerikai zászló
USA-New York-Wall-Street-Karácsonyi dekoráció
USA-New York-American Football
USA-New York-firework
USA-New York-Manhattan-Central Park-szökőkút
USA-New York-Hudson folyó-Szabadság szobor
USA-New York-Central Park-Bethesda Terrace
West coat of USA-California-San Diego Zoo-Orangután
USA-Kalifornia-Los Angeles-Napnyugta
USA-Kalifornia-Los Angeles-Descanso Garden
USA-Kalifornia-Los Angeles-Seal strand-Történelmi óra
USA-Kalifornia-Los Angeles-Griffith Park
USA-Kalifornia-Los Angeles-Növényzet
USA-Kalifornia-Los Angeles Downtown-Felhőkarcolók
USA-Kalifornia-Los Angeles-Concert Hall
USA-Kalifornia-Los Angeles-Virág alakú madáreledel
USA-Kalifornia-Los Angeles-Bixby Creek Bridge
USA-Kalifornia-Los Angeles-Downtown
USA-Kalifornia-Los Angeles-Santa Monica móló
USA-Kalifornia-Los Angeles-A nap utolsó sugarai
USA-Kalifornia-Los Angeles-San Gabriel hegység-Sturtevant vízesés
USA-Kalifornia-Los Angeles-Éjszakai fények

 

 • UNESCO világörökségek közül az alábbiakat tudod megnézni: Grand Canyon Nemzeti Park, Szabadság-szobor (New York), Yosemite Nemzeti Park
 • Ezen az útvonalon lévő rengeteg látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (teljesség igénye nélkül lásd előző blokk) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezettek közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm New Yorkhoz: az első a város hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet New York ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., ha a természeti szépségek érdekelnek leginkább, akkor látogass el minél több nemzeti parkba pl., Zion, Yosemite, Grand Canyon, Death Valley, Joshua Tree, stb. Ha inkább az amerikai sportesemények érdekelnek, akkor  vegyél jegyet minél több mérkőzésre (New York Knicks, Los Angeles Lakers, Clippers – kosárlabda; New York Yankees – baseball; Washington Red Skins, Los Angeles Chargers, New York Giants – amerikai foci; stb), de ha kultúra érdekel, akkor keress fel minél több híres múzeumot, pl. Metropolitan Museum, Guggenheim Museum, stb. és/vagy nézz meg több, nagy sikerű színházi előadást a Broadway-on.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak az USA-ra jellemző élményeket, kalandokat (pl., helikopteres Grand Canyon túra, Las Vegas Casino Show, hajózás a Szabadság szoborhoz,  hol laknak a sztárok Beverly Hills-ben, látogatás az Universal Stúdióban, séta a Skywalk üveghídján, Ripley’s Believe It or Not – a “legek” múzeuma, stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre (pl., két-három hét) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további amerikai látványosságokat (pl., Florida, Key West, New Orleans, stb.) és országokat (Kanada, Bahama-szigetek, karibi országok), hiszen ha már az USA-ban vagy, akkor ezt már „fillérekből” megteheted. Logikus kapcsolás pl.: egy felejthetetlen tengeri hajózás (cruise) a Bahamákra, Porto Rico-ba, a Virgin-szigetekre, vagy bármelyik karibi szigetre/országba, de könnyen elérhető Kanada keleti része (Toronto, Ottawa, Montréal, Quebeck), de akár Mexikó is.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., célszerű open jaw jeggyel utazni az USA-ba, azaz megérkezni pl., New Yorkba/Washingtonba és hazaindulni Miamiból/Los Angeles-ből/San Francisco-ból, így lehetőséged lesz pl., egy New York-i városnézésre, vagy hazafelé befizetni egy bahamai hajóútra, hogy kipihend a körutazásod, kirándulásaid fáradalmait. …vagy mit szólnál hozzá, ha formabontó módon Izlandi megállással utaznál az USA-ba és ott olyan természeti szépségeket néznél meg, amilyet máshol sehol nem találsz?

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi USA dollárból már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., Las Vegas Casino Show belépőjegy, Broadway musical jegy, Grand Canyon helikopterrel, luxus lakosztályban való elhelyezés, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása