fbpx

Kanada keleti tájain - Toronto, Ottawa, Montreal, Québec

9 nap, 7 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 315.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 551.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40-45%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyet, úgy akár már 250.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj ezen utazás célországa és régiói/városai éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, hanem napi szinten, egészen addig, amíg haza nem érsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt, a JELEN ÚTI TERVHEZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál árnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy várjuk érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül válaszolunk!

 • nemzetközi repülőjegy (Bécs – Toronto és  Montreál – Bécs) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 7 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni)
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot keresel majd fel, pl., Niagara vízesés (ha szeretnéd és van/lesz vízumod akkor az USA oldalról is megnézheted), Niagara-on-the-Lake, Ontario tó, Torontó (Casa Loma palota, régi és új városháza, Parlament, pénzügyi negyed felhőkarcolói CN torony, stb.), Ottawa (Algonquin Park, Parlament, Rideau csatorna, Rideau Hall, Laurier House, stb.), Montreal (Kingston, Jaques Cartier tér, Notre Dame bazilika, Mont Royal domb, Olimpiai negyed, stb. Quebec (Citadella, Terrasse Dufferin sétány, Place d’Armes tér és Chateau Frontenax luxusszálloda, Place Royale tér, Petit Champlaine környéke, stb.), Saint Anne kanyon, Montgomery vízesés, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Kanada keleti tájain – pillanatképek

Észak-Amerika-Kanada-Vancouver-Capilano Suspension Bridge
Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
Észak Amerika-Kanada-Vancouver sziget-Nanaimo-öböl
Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
Észak-Amerika-Quebec-Kanada-Aiguebelle National Park
Észak-Amerika-Kanada-Vancouver-Esőerdő
Észak Amerika-Kanada-Capilano Suspension Bridge
Észak-Amerika-Kanada-Toronto-Ontario tó
Észak Amerika-Kanada-Toronto-Niagara vízesés
Észak-Amerika-Kanada-Vancouver sziget
Észak-Amerika-Quebec-Kanada-Őszi jelenet egy parkban
Észa-Amerika-Quebec-Kanada-Hautes-Gorges-de-la-Riviere-Malbaie Nemzeti Park
Észak-Amerika-Quebec-Kanada-Montreál-Hótalpazás
Észak-Amerika-Kanada-Vancouver-Burrard utcai híd
Észak-Amerika-Kanada-Vancouver-Dominion épület és Harbor Center Tower
Észak-Amerika-Quebec-Kanada-Lovaskocsi
Észak-Amerika-Quebec-Kanada-Nemzeti Park-Bivaly
Észak-Amerika-Kanada-Quebec-Frontenac kastély
Észak-Amerika-Kanada-Quebec-Notre Dame székesegyház
Észak-Amerika-Kanada-Ottawa-Parlament
Észak-Amerika-Kanada-Ottawa-Parlament
Észak-Amerika-Kanada-Rideau Canal
Észak-Amerika-Kanada-Lower City-St. Lawrence folyó télen
Észak Amerika Kanada Toronto Felhőkarcolók külföldi utazás
Észak-Amerika-Kanada-Toronto-Egyetem épülete
Észak-Amerika-Kanada-Quebec-Chateau Frontenac alkonyatkor

 • UNESCO világörökségek közül az alábbiakat lesz lehetőséged megnézni: Québec történelmi negyede, Rideau Canal
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből (tételesen felsorolva lásd előző blokk) annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm Kanadához: az első az ország bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Torontó és a Niagara vízesés ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., helyi sportesemény vagy színházi előadás megtekintése, stb.)
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Kanadára jellemző élményeket, kalandokat (pl., Quebec-ben a Tadoussac, Mont-Tremblant, vagy a csodás Parc du Bic, Montreálban keresd fel az Olympic Parkot, a Marcé Atwatert, de ha Torontóban jársz, keresd fel a Tommy Thompson Parkot, jéghokizz egyet az Air Canada Centerben, keresd fel a McMichael Canadian Art Collection-t, ebédidőben ülj be a Queen Mother Cafe-ba, vagy hajókázz el a Patkó zuhataghoz a Niagara Vízesésnél és mi biztosítunk, hogy felejthetetlen élmény lesz.
 • Ha megteheted, utazz el még hosszabb időre (pl., három hétre) és kapcsolj hozzá ehhez az úthoz további -észak-amerikai látványosságokat, kalandokat, hiszen ha már az amerikai kontinensen vagy, akkor ezt már relative kisebb többletköltségből megteheted. Mit szólsz mondjuk egy kiránduláshoz a Nagy Tavak vidékére, vagy Kanada északi elhagyatott tájaira, esetleg egy USA keleti nagyvárosainak (New York, Washington, Philadelphia, stb.) felkereséséhez?.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., használd ki, hogy szinte percenként érkezik egy járat Európából az amerikai kontinensre, így ne közvetlenül utazz Kanadába, hanem kapcsolj hozzá egy USA átszállást (pl., New York Chicago, stb.), így ingyen és bérmentve tehetsz egy városnézést ezekben a városokban. Természetesen ezen városok ennél érdekesebbek, így inkább utazz olyan nemzetközi jeggyel, mely az egyik városba (pl., New York, Washington, stb.) érkezik és Kanadából (pl., Toronto, Montreal, stb.) indul haza, így nemcsak egy félnapod lesz ezekben a városokban, hanem annyit maradsz, amennyit szeretnél.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi kanadai dollárból már bőségesen meg tudod oldani az ebéded és a vacsorádat alapszinten.)
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., luxus lakosztályban való elhelyezés, business repülőjegy, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből a vágyaidból, extra szolgáltatásokból annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni)
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása