fbpx

Kelet-Karibi hajóút

10 nap, 8 éjszaka, repülővel, 4-5* szállással Miamiban és valamelyik nagy hajótársasággal Miamiból vagy Fort Lauderdale-ből,  két fő esetén

irányár kb. 335.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 590.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülő- és hajójegyet, úgy akár már 275.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • repülőjegy Budapest – Miami (USA) – Budapest illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással,
 • a hajóút előtt egy éjszaka szállás Miami-ban 4-5* hotelben,
 • 7 éjszakás hajóút a Kelet Karibi térségbe valamelyik nagy hajótársasággal, mely Miamiból, vagy Fort Lauderdale-ből indul.
 • a hajón teljes ellátás (étkezés, szállás) 7 éjszakára, két ágyas belső kabinban,
 • a hajóút kikötői illetéke,
 • a hajó térítésmentes szolgáltatásainak korlátlan használata (medencék, fitness-terem, show műsorok, szórakoztató programok, sportolási lehetőségek, stb.).
 • Mivel naponta kb. egy tucat óceánjáró indul ezen kikötőkből a Karib-tengerre, így az egyéni szempontjaid, elvárásaid alapján kell a lehetséges hajóutak és hajóstársaságok közül kiválasztani a Neked leginkább megfelelőt.
 • Ezen út során – a kiválasztott hajó út függvényében – az alábbi helyekre juthatsz el: Kis-Antillák, Puerto Rico (San Juan), Amerikai Virgin szigetek (St. Thomas, St. Croix, St. John), Saint Martin (Philipsburg), Saint Kitts and Nevis (Basseterre), Martinique (Fort-de-France),  Guadeloupe (Pointe-a-Pitre), Saint Lucia (Castries), Barbados (Bridgetown), Trinidad és Tobago (Port of Spain), Grenada (Saint George), stb.
 • Ha hét napnál hosszabb hajóutat választasz, úgy akár eljuthatsz a Karib-tenger keleti részének távolabbi pontjaira is, pl. Barbados (Bridgetown), Trinidad és Tobago (Port of Spain), Aruba, Bonaire, Curacao, stb.
 • Mivel az általad kiválasztott hajóút dönti el, hogy mely országokba juthatsz el és ott mely városokban, kikötőkben köt ki a hajó, így javasoljuk, hogy minden kikötőben szállj le a hajóról és nézz körül egyénileg, vagy fizess be (külön összegért) valamely szervezett kirándulásra. Ezen kirándulások leghatékonyabb és legjobb árú kiválasztásához szívesen nyújtunk segítséget.
 • Ha nem szeretnél kirándulni, úgy semmi gond, maradj a hajón és élvezd a szolgáltatásait, vagy fürdőzz, napozz az adott sziget közeli csodás tengerpartján. A lényeg, hogy azt csináld, amit legjobban szeretnél, hiszen egy ilyen hajóúton a lehetőségeid szinte határtalanok.
 • A megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Szilveszter, stb.) leszámítva az egész hajózási szezonban érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid és a kiválasztott hajó, a hajóút hossza, a kabintípus, és az utazás/foglalás dátuma is jelentősen módosíthatják az utazásod végső költségét.
 • Azt is figyelembe kell venned, hogy késő tavasztól késő őszig az óceánjárók többsége elhagyja a Karib-tengert és máshol (főleg Európában) cruise-olnak, így a Kelet-Karibi hajózásnak főleg késő ősztől tavasz közepéig van a szezonja.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Kelet-Karibi pillanatképek

Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib-Barbados sziget
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib-Barbados
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút-Haiti
Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút

 • Ahogy az előző fejezetben is írtuk a tengerhajózás kulcsa, hogy az igényeidnek, elvárásaidnak (és a pénztárcádnak) megfelelő hajóstársaságot és utat válassz és tervezd meg előre, hogy a számtalan lehetőségből mit és hogyan szeretnél megnézni és kipróbálni. Ezt már eldöntheted az út megtervezése során, de akár a hajón is, hiszen minden hajón egy külön TV csatorna fogja a nap 24 órájában bemutatni, hogy milyen kirándulási és más pénzköltési lehetőségeid vannak és mennyiért. Persze ez nem lesz olcsó, így ha költségkímélő és élménymaximalizáló ötletekre, tippekre van szükséged, csak keress meg minket és segítünk a tervezésben.
 • Minden Karib-tengeri sziget más és más, így mindenhol számos egyedi, más szigetre nem jellemző természeti szépséget láthatsz, de szinte minden szigeten búvárkodhatsz, snorkelezhetsz, űzhetsz számtalan vízisportot, úszhatsz a delfinekkel, de akár a rájákkal is, és persze napozhatsz és fürdőzhetsz a világ legszebb tengerpartjain.
 • A kiválasztott Kelet-Karibi hajóút során megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, de ha szeretnéd, segítünk Neked kiválasztani a Neked/Nektek leginkább megfelelő hajóutat és számos ötletet, tippet adunk, hogy mit tegyél és ne a hajón, illetve miként tudod az egyes kirándulásokat, programokat a legjobb áron elérni, megvalósítani.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm a hajóúthoz: az első, egy kis kóstoló a Karib tenger világából, (Barbadosról) míg a második a Lonely Planet Miami ajánlója:
>
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető és a végső költsége attól függ, mikor és hány napra tudsz/szeretnél a Karib-tengerre utazni, milyen hajóutat, kabintípust  választasz és hajón, mit, miként teszel, milyen programokon veszel részt.
 • Javasoljuk, hogy minél több dolgot, látványosságot nézz meg és minél több programon vegyél részt, hiszen egy tengeri hajóút teljesen unikális, más utazási formához nem fogható élmény. Hihetetlen élmény, hogy amíg Te étkezel, szórakozol és alszol, a hajó egy másik országba visz és reggel egy teljesen új helyen, környezetben ébredsz és alig várod, hogy ezt az új országot/várost is felfedezd.
 • Javasoljuk, hogy – a kiválasztott hajóút függvényében – feltétlen vegyél részt egy kiránduláson és fedezd fel Grande-Terre sziget déli partjait. Keresd fel Roseau-ban a  banánültetvényeket, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Pitons-hegyhez, melynek gyomrában láthatod a fortyogó lávát is (Sulphur Springs vulkán). Ha a kulináris élvezeteket részesíted előnyben, akkor keresd fel Barbadoson az alábbi ínyenc éttermek egyikét pl., Champers vagy The Tides.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a Kelet-Karibi hajóút során megtapasztalható élményeket, kalandokat! pl., tegyél egy hosszabb kirándulást Trinidad legszebb tájain, vagy St. George’s-ból, végig a Karib-tenger partján. Keresd fel a Grenadine-szigeteket és a Hold-szigetet, vagy Saint Barths tengerpartját!
 • Ha megteheted, ne csak tíz napra utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., két-három hétre) és fedezd fel egész Floridát, a Bahamákat, vagy vegyél részt két különböző hajóúton, mely teljesen különböző szigetekre megy (pl., Kelet-Karib és Nyugat-Karibi körútak.)
 • Az is egy érdekes kirándulás, ha nem egyenesen (“megállás nélkül”) utazol Miamiba, hanem megállsz valamelyik európai városban (pl., Isztambul, Lisszabon, vagy Párizs) és ha még nem jártál ezen városokban, úgy itt is körülnézel, mielőtt pihensz egy nagyot az óceánjárón.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Miamiba New Yorkon, vagy Washingtonon keresztül és tölts el ezekben a városokban, vagy környékükön pár napot.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a hajóúton igénybe vett fakultatív kirándulások és elfogyasztott alkoholos italok
 • hajóúton fizetendő kötelező borravaló. (Ennek mértéke hajótársaságonként változik, de ha jó helyen és időpontban foglalod a hajóutat, úgy akár kedvezményként megkaphatod, így nem kell megfizetned.)
 • egyéb egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., delfinekkel úszás, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos vacsora a Ocean Drive-on, business osztályú repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz, stb.

 • Ha nem ilyen (erre az úti célra tervezett) utat/utazást szeretnél, akkor bármely elképzelt/kitalált utazásod megtervezzük és összeállítjuk Neked, úgy hogy teljesen Rád (az igényeidre, vágyaidra, álmaidra) lesz szabva és rengeteg extra infót, tippet, foglalási trükköt adunk majd mellé, mellyel további nagy összegeket takaríthatsz meg az utad során. A komplett út összeállító szolgáltatásunkat ITT találod!
 • Ha az utazásaidat Te szeretnéd Magadnak megszervezni, míg tőlünk csak javaslatokat, ötleteket, tippeket szeretnél, úgy inspirációs jelleggel mindig nézz szét a weboldalunkon, míg a nagyon hasznos és költségkímélő utazási tippekért, ötletekért iratkozz fel a hírlevelünkre ITT; de ha elakadtál a szervezésben, vagy szeretnéd tudni, hogy miként spórolhatsz több tíz-, de akár százezer forintot az egyes utazási tételeken, költségeken, kérj tőlünk telefonos támogatást, utazási tanácsadást ITT!
 • Ha már összeállítottad a saját hasonló utad, vagy kacérkodsz egy utazási irodánál befizetni egy hasonló, vagy ugyanilyen utazásra, de kíváncsi vagy, hogy tudunk-e ugyanazért az árért jobb, tartalmasabb, személyedreszabottabb utazást összeállítani, vagy tudunk-e egy ugyanolyan utat kedvezőbb áron Neked összeállítani, akkor KATT IDE és kérd a nagyon kedvező árú ár/út összehasonlító szolgáltatásunk!

 

 

Ha tetszik ez az oldalunk, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása