fbpx

Kelet-Karibi hajóút

10 nap, 8 éjszaka, repülővel, (melyből 1 éjszaka 4-5*-os hotelben Miamiban és 7 éjszakás Kelet Karibi hajóút Miami-ból, vagy Fort Lauderdale-ből valamelyik luxus óceánjáró fedélzetén),  két fő esetén

irányár kb. 335.000Ft/főtől

 egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb. 590.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülő- és hajójegyet, úgy akár már 275.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • Repülőjegy Budapest – Miami (USA) – Budapest illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással.
 • A Karibi hajóút előtt egy éjszaka szállás Miami-ban 4-5* hotelben.
 • 7 éjszakás hajóút a Kelet Karibi térségbe, valamelyik nagy hajótársaság óceánjáró hajójával, mely Miamiból, vagy Fort Lauderdale-ből indul.
 • Az óceánjáró hajón teljes ellátás (étkezés, szállás) 7 éjszakára, két ágyas belső kabinban.
 • A hajóút kikötői illetéke.
 • Az óceánjáró hajó térítésmentes szolgáltatásainak korlátlan használata (medencék, fitness-terem, show műsorok, szórakoztató programok, sportolási lehetőségek, stb.).
 • Mivel naponta kb. egy tucat óceánjáró indul ezen kikötőkből a Karib-tengerre, így az egyéni szempontjaid, elvárásaid alapján kell a lehetséges hajóutak és hajóstársaságok közül kiválasztani – a Neked leginkább megfelelőt.
 • Egy kelet-karibi hajóút során – a kiválasztott óceánjáró hajó menetrendje függvényében – az alábbi karibi szigetek közül többre is eljuthatsz: Kis-Antillák, Puerto Rico (San Juan), Amerikai Virgin-szigetek (St. Thomas, St. Croix, St. John), Brit Virgin-szigetek, Saint Martin (Philipsburg), Saint Kitts and Nevis (Basseterre), Martinique (Fort-de-France),  Guadeloupe (Pointe-a-Pitre), Saint Lucia (Castries), Barbados (Bridgetown), Trinidad és Tobago (Port of Spain), Grenada (Saint George) stb.
 • Ha hét éjszakánál hosszabb  hajóutat választasz, úgy eljuthatsz akár a Karib-tenger keleti részének távolabbi pontjaira is, pl. Barbados (Bridgetown), Trinidad és Tobago (Port of Spain), Aruba, Bonaire, Curacao, stb.
 • Mivel az általad kiválasztott óceánjáró és annak útvonala dönti el, hogy mely karibi országokba/kikötőkbe juthatsz el, így javasoljuk, hogy már a hajóút foglalása előtt tájékozódj, hogy az egyes szigeteken milyen kirándulási és program lehetőségeid vannak.
 • Mivel minden Karibi sziget más és más, így javasoljuk, hogy hogy minden kikötőben szállj le az óceánjáró hajóról és nézz körül egyénileg, vagy fizess be (külön összegért) valamely szervezett kirándulásra. Ezen kirándulások leghatékonyabb és legjobb árú kiválasztásához szívesen nyújtunk segítséget, mivel a hajókon szinte mindig sokkal drágábban tudsz befizetni a kirándulásokra, mintha azokat másképp, máshogy szerveznéd meg.
 • Ha nem szeretnél kirándulni, úgy semmi gond, maradj az óceánjáró hajón és válassz a megszámlálhatatlanul sok szolgáltatása és program lehetősége közül, vagy fürdőzz, napozz az adott Karibi sziget legközelebbi csodás tengerpartján. A lényeg, hogy azt csináld, amit legjobban szeretnél, hiszen egy ilyen hajóúton a lehetőségeid szinte határtalanok.
 • A megadott Karibi hajóút ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Szilveszter, stb.) leszámítva az egész hajózási szezonban érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid és a kiválasztott hajó, a hajóút hossza, a kabintípus, és az utazás/foglalás dátuma is jelentősen módosíthatják az utazásod végső költségét.
 • Azt is figyelembe kell venned, hogy késő tavasztól késő őszig az óceánjárók többsége elhagyja a Karib-tengert és máshol (főleg Európában) cruise-olnak, így a Kelet-Karibi hajózásnak főleg késő ősztől tavasz közepéig van a szezonja.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Kelet-Karibi pillanatképek

Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib-Barbados sziget
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib-Barbados
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Kelet-Karib
Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút-Haiti
Közép-Amerika-Karib-tengeri hajóút

 • Ahogy az előző fejezetben is írtuk, a tengerjáró hajózás/nyaralás kulcsa, hogy mindig az igényeidnek, elvárásaidnak (és a pénztárcádnak) megfelelő hajóstársaságot, hajóutat és kabintípust válassz! Ezen kívül elengedhetetlen, hogy még a foglalásod előtt eldöntsd, hogy az egyes szigeteken/kikötőkben, mit szeretnél megnézni és ez alapján válassz hajóutat.
 • Mindig tervezd meg előre, hogy a számtalan lehetőségből mit és hogyan szeretnél megnézni és kipróbálni. Ezt már eldöntheted az út megtervezése során, de akár a hajón is, hiszen minden hajón egy külön TV csatorna fogja a nap 24 órájában bemutatni, hogy milyen kirándulási és más programlehetőségeid vannak és milyen áron. A hajón vásárolt programok, kirándulások jelentős felárral kerülnek értékesítésre, így ha költségkímélő és élménymaximalizáló ötletekre, tippekre van szükséged, csak keress meg minket és segítünk a tervezésben.
 • Minden Karibi hajóút és sziget más és más, így mindenhol számos egyedi, más szigetre nem jellemző természeti szépséget láthatsz. Ami viszont – szinte – mindegyikre igaz, hogy minden szigeten búvárkodhatsz, snorkelezhetsz, űzhetsz számtalan vízisportot, úszhatsz a delfinekkel, de akár a rájákkal is, és persze napozhatsz és fürdőzhetsz a világ legszebb tengerpartjain.
 • A kiválasztott Kelet-Karibi hajóút során megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, de ha szeretnéd, segítünk Neked kiválasztani a Neked/Nektek leginkább megfelelő hajóutat és számos ötletet, tippet adunk, hogy mit tegyél és ne a hajón, illetve miként tudod az egyes kirándulásokat, programokat a legjobb áron elérni, megvalósítani.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm a Karibi hajóúthoz: az első, egy kis ízelítő a kelet Karibi térség világából, (Barbadosról) míg a második a Lonely Planet Miami ajánlója:
>
 • Ez a Karibi hajóút – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott utazás – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető. Végső költsége attól függ, mikor és hány napra tudsz/szeretnél a Karib-tengerre utazni, milyen hajóutat, kabintípust választasz és a hajón, mit, miként teszel, milyen programokon, kirándulásokon veszel részt.
 • Javasoljuk, hogy minél több látványosságot, nevezetességet nézz meg és minél több programon vegyél részt, hiszen egy tengeri hajóút és egy luxus óceánjáró teljesen unikális, más utazási formához nem fogható élmény nyújt. Hihetetlen és egyben csodálatos élmény, hogy amíg Te étkezel, szórakozol és alszol, a hajó egy másik országba visz és reggel egy teljesen új helyen (Karibi szigeten) ébredsz és alig várod, hogy ezt az új országot/szigetet/várost is felfedezd.
 • Javasoljuk, hogy – a kiválasztott hajóút függvényében – feltétlen vegyél részt a lehető legtöbb kiránduláson és fedezd fel Grande-Terre sziget déli partjait, keresd fel Roseau-ban a  banánültetvényeket, de szintén felejthetetlen élmény lesz, ha ellátogatsz a Pitons-hegyhez, melynek gyomrában láthatod a fortyogó lávát is (Sulphur Springs vulkán). Ha a helyi kulináris élvezeteket részesíted előnyben, akkor keresd fel Barbadoson az alábbi ínyenc éttermek egyikét pl., Champers vagy The Tides.
 • Ha van kedved, próbálj ki csak a Kelet-Karibi térségben megtapasztalható élményeket, kalandokat! pl., tegyél egy hosszabb kirándulást Trinidad legszebb tájain, vagy St. George’s-ból, végig a Karib-tenger partján. Keresd fel a Grenadine-szigeteket és a Hold-szigetet, vagy Saint Barths tengerpartját!
 • Ha megteheted, ne csak tíz napra utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., két-három hétre) és fedezd fel nemcsak a Karib-tengert, hanem egész Floridát, a Bahamákat, vagy vegyél részt akár két különböző hajóúton, mely teljesen különböző szigetekre megy (pl., Kelet-Karibi és Nyugat-Karibi körutak.)
 • Az is egy érdekes kirándulás, ha nem egyenesen (“megállás nélkül”) utazol Budapestről Miamiba, hanem megállsz valamelyik európai városban (pl., Isztambul, Lisszabon, vagy Párizs) és ha még nem jártál ezen városokban, úgy itt is körülnézel, mielőtt pihensz egy nagyot az óceánjárón.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Pl., utazz Miamiba New Yorkon, vagy Washingtonon keresztül és tölts el ezekben a városokban, vagy környékükön is pár napot.

Ha minket bízol meg az óceánjáró utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk, ezek mellett sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett hajóutad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, milyen kabinban laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló tengerjáró hajóutak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a tengerjáró hajóúton igénybe vett fakultatív kirándulások és elfogyasztott alkoholos italok
 • hajóúton fizetendő kötelező borravaló. (Ennek mértéke hajótársaságonként változik, de ha jó helyen és időpontban foglalod a hajóutat, úgy akár kedvezményként megkaphatod, így nem kell megfizetned.)
 • egyéb egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., delfinekkel úszás, luxus lakosztály a szállodában, hangulatos vacsora a Ocean Drive-on, business osztályú repülőjegy, stb.).
 • Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged. Csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni.
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani).
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz, stb.

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása