fbpx

Szamoa és Amerikai Szamoa felfedezése

16 nap/14 éjszaka Szamoa utazás, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 780.000Ft/főtől

nincs olyan magyar utazási iroda, melynek lenne szervezett útja ezekre a szigetekre, így ha ide szeretnél utazni, azt egyénileg kell megszervezni

A mi utazási és foglalási módszerünkkel

az elérhető legkedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást.

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 575.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Apia (Szamoa) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással.
 • belső repülőjegy: Apia (Szamoa) – Pago Pago (Amerikai Szamoa) – Apia (Szamoa).
 • 14 éjszakára szállás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben kétágyas elhelyezéssel, reggelivel.
 • 8 nap Szamoa, 7 nap Amerikai Szamoa.
 • összesen hét napra bérelt autó, amíg felfedezzük a szigeteket, biztosítással (és még a szükséges üzemanyagot is igyekeztük beleszámolni a fenti összegbe).
 • ezen Szamoa utazás során több helyi várost, szigetet, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetünk fel, pl., Upolu, Apia, Lalomanu, Savai’i, Salelologa, Manono, Pago Pago, Vatai, Ofu-Olosega ikersziget, Olosega sziget, stb.
 • ezen helyek felkeresése során megnézhetjük a szigetek nevezetességeit pl., a Afu Aaau vízesés (Savai’i), Törpék Barlangja (Lano), lávamező (Matavanu hegy), Alava-hegy, Esőcsináló-hegy, Amerikai Szamoa Nemzeti Park, és a Palolo Mélytengeri Rezervátum (Apia), stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze. Ez azt jelenti, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Szamoa utazás – pillanatképek

Ausztrália-Szamoa-Saleaula-Láva mezők
Ausztrália-Szamoa-Savaia Village-Egy kedves templom
Ausztrália-Szamoa-Upolu Island-Matautu
Ausztrália-Szamoa-Upolu Island-Matautu
Ausztrália-Szamoa-Savaii-Bungaló
Ausztrália-Szamoa-Savaii Island-Sopoaga Falls
Ausztrália-Szamoa-Upolu Island-Zöld óriáskagyló
Ausztrália-Szamoa-Savaii Island-Alofaaga lyukak

 • Ezeken a szigeteken még nincs UNESCO világörökségi helyszín, de a megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél. Az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Szamoához: az első, az ország hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Szamoa utazás ajánlója:
 • Ez a Szamoa utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott utazás – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető. Pl., sétálj el a Lalomanu Beach partjaira és csobbanj egyet a türkiz színű vízben, vagy keresd fel Upuloban a Coastal Lava Cliff Walk-ot és barangolj a megkövült lávaköveken, biztosíthatunk róla, hogy felejthetetlen élmény lesz.
 • Ha van kedved próbálj ki csak Szamoára jellemző élményeket, kalandokat! Pl., ha szereted a különleges természeti kincseket és látnivalókat akkor feltétlenül látogasd meg To Sua Ocean Trench-t, (Lotofaga) vagy az Alofaaga Blowholes-t (Savai’i) és lenyűgöző látványban lesz részed. Rengeteg vízesésben is bővelkedik ez a környék, pl. Afu Aau (Savai’i), Papaseea Siding Rock (Apia), Sopoaga Fallas (Upolu) stb.).
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved, járd be az összes Szamoai szigetet, de akár Fiji-re, Tuvalura vagy Tongára is “átruccanhatsz”.
 • Mivel ezen Szamoa utazás során a “Világ végére” fogsz elrepülni, így szinte határtalan lehetőségeid vannak, hogy hol szállsz át, illetve mely városokat nézed meg az ideutazásod során. Ezért használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra utazási költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. A legolcsóbb, ha Kínán keresztül utazol, így pl., megéri megállni Pekingben pár napra, de sokszor van akciós Qatar repjegy is Ausztráliába, vagy Új Zélandra. Mivel pont a Világ másik oldalára utazol, így akár Hawaii-on (Honolulu) keresztül is utazhatsz, ahol szintén érdemes eltöltened pár napot, (hetet).

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe. Így érjük el, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések, hiszen az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 5.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., business osztályú repülőjegy, a szállodai éttermekben való étkezés költsége, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása