fbpx

A világ másik oldala: Ausztrália - Új-Zéland

17 nap, 14 éjszaka 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 820.000Ft/főtől

egy hasonló paraméterű és tartamú, utazási iroda által szervezett és meghirdetett, csoportos utazás átlagára kb.. 1.500.000Ft/fő (!)

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
kb. 40-45%-kal kedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott, a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást,

mintha egy hasonló, de kötött indulási dátumú és hosszúságú, utazási iroda által meghirdetett, szervezett útra fizetnél be

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 570.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ezen utazásunk célországa/régiója/városa éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj, hanem folyamatosan és egészen addig, amíg haza nem térsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt a JELEN ÚTI TERVHEZ, UTAZÁSHOZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy szintén várjuk az érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül segítünk!

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Sydney és Auckland – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • belföldi repülőjegy: Sydney – Ayers Rock – Cairns – Sydney – Christchurch – Auckland
 • 14 éjszakára szállás 4-5*-os, magas értékelésű hotelekben, kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • az utazás teljes hosszára bérelt autó, biztosítással
 • az út során számos nagyvárost, nevezetességet és nemzeti parkot keresünk majd fel, pl., Sydney, Kata Tjuta, Ayers Rock, (Uluru), Cairns, Kuranda, Christchurch, Westland Nemzeti Park, Queenstown, Milford Sound, Aucklnad, Waitomo barlangok, Rotorua, stb.
 • a fenti helyszíneken, városokban számtalan nevezetességet nézhetünk meg, köztük a leghíresebbeket, pl., az Operaházat Sydney-ben, az Ayers Rock-ot, ami a bolygónk egyik legcsodásabb képződménye, Ausztrália egyik leghíresebb nevezetessége és a helyi őslakosok szent helye, a Nagy korallzátonyt Cairns-ben, ezután megnézzük a Blue Montains Nemzeti Parkot, ahol a legimpozánsabb látnivalók: a „Három nővér” sziklaalakzat, Jamieson-völgy, Mount Solitary, Ruined Castle. Új-Zélandon elmegyünk a Ferenc József gleccserhez, láthatjuk a Waitomo barlangot, Wai-O-tapu geometrikus parkot, (ezen a területen van a Pokol kráter, Szivárvány kráter, és a  Lady Nox nevű gejzír), valamint Rotorua-ba látogatunk, ami az ország kiemelkedő turisztikai központja, Aucklandban pedig a Victoria parkot keressük fel – többek között
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony) leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Ausztráliai, Új-Zélandi pillanatképek

Új-Zéland-Rotorua-Wai-O-Tapu pezsgőmedence
Új-Zéland-Mount Cook-Pukaki tó
Új-Zéland-Páfránylevél-Szimbólum
Új-Zéland-Aranui sziget-Waitomo barlang
Új-Zéland-Fiordland Nemzeti Park-Milford Sound
Új-Zéland-Dél sziget-Moeraki sziklák
Új-Zéland-Christchurch-Peterborough Center
Új-Zéland-Moeraki sziklák
Új-Zéland-Rotorua-Kerosene patak
Új-Zéland-Auckland-Maori öböl
Új-Zéland-Ejtőernyővel a Taupó tó felett
Új Zéland-Milford Sound-Stirling vízesés
Új-Zéland-Queenstown-Csodás természet
Új-Zéland-Auckland Skyline and Harbor
Új-Zélandon-Waitomo-Ruakuri-barlang-Stalaktiták és stalagmiták
Új-Zéland-Auckland-Piha-Lion Rock
Új-Zéland-Auckland-Piros lámpák
Új-Zéland-Franz Josef Glacier Nemzeti Park-
Új-Zéland-Greymouth-Öreg híd
Ausztrália-Sydney-Homebush öböl-Mangrove fák
Ausztrália-Sydney-Királyi botanikus kert
Külföldi utazás blog
Ausztrália-Sydney-3 zsiráf
Ausztrália-Százlábú a sivatagban
Ausztrália-Sydney-Sydney Harbour Bridge
Ausztrália-Tradicionális hangszer-Didgeridoo
Ausztrália-Sydney-Bondi beach
Ausztrália-Sydney-Zsiráf az állatkertben
Ausztrália-Sydney-Nemzeti Tengerészeti Múzeum
Ausztrália-Sydney-Queen Victoria Building
Ausztrália-Uluru-Kata Tjuta National Park-Ayers Rock
Ausztrália-Sydney-Szent András-székesegyház
Ausztrália-Sydney-Híd a naplementében
Ausztrália-Sydney-Darling Harbour-Napfelkelte
Ausztrália-Sydney-Sydney Opera House
Ausztrália-Sydney-Sydney Opera House
Ausztrália-Sydney-Sydney Opera House
Új-Zéland-Auckland-Sky Tower
Új-Zéland-Auckland-Felhőkarcolók
Új-Zéland-Auckland-Zöld gekkó
Új-Zéland-Auckland-Piha beach
Új-Zéland-Rotorua-Wai-O-Tapu pezsgőmedence
Új-Zéland-Auckland-Öreg ház
Új-Zéland-Auckland-Öreg fa
Új-Zéland-Nemzeti Park-Tongariro aktív vulkánokkal (Ruapehu és Ngauruhoe)
Új-Zéland-New-Christchurch-Brighton Pier
Új-Zéland-Wellington közelében egy szoros
Új-Zéland-Wellington-Oriental Bay
Új-Zéland-Wellington-Cable Car
Új-Zéland-Auckland
Új-Zéland-Wellington-Világítótorony
Új-Zéland-Christchurch-Botanikus kert
Új-Zéland-Auckland-Mount Victoria vulkán
Új-Zéland-Christchurch-Öböl
Új-Zéland-Auckland City Skyline

 • UNESCO világörökségek közül: Nagy Korallzátony, Uluru-Kata Tjuta Nemzeti Park (Ayers Rock), Sydney Operaház, Greater Blue Mountains övezet (Ausztrália), Te Wahipounamu Nemzeti Parkok (Új-Zéland délnyugati része) és Új-Zéland szub-antarktikus szigetei
 • Ezen az útvonalon megnézhető számos egyéb, a teljesség igénye nélkül fent felsorolt látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a tervezett városok, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm Ausztráliához: az első, a kontinens hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Ausztrália ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető. pl., Ha már ilyen messze eljöttél otthonról, mi lenne ha átugranál Fidzsire vagy Vanuatuba, vagy Új-Kaledóniába? …vagy kipróbálnál különböző extreme kalandokat, mint speedboat-ozás  a Stopover folyón, vagy bungee jumping Auckland-ben a Sky Tower-ből?
 • Ha van kedved, próbálj ki csak Ausztráliára/Új-Zélandra jellemző élményeket, kalandokat (pl., tekintsd meg a koala-, pillangó, vagy madárparkot, búvárkodj a Nagy-korallzátonynál, és csodált meg a tenger kincseit, less meg egy púposhátú bálnát Hervey Bay-en, hajózz el Montague szigetre, nézd meg a titokzatos Fraser sziget homokdűnéit Queenslandben, keresd fel az Eungella Nemzeti Parkot ahol sok kacsacsőrű emlőst is láthatsz, valamint esőerdőt, vagy sétálj el a Fókavadász-öbölhöz (Ausztrália), látogass el az Emerald tóhoz a Tongariro Nemzeti Parkban, sétálj a puha hóban az Aspiring Nemzeti Parkban, nézd meg hogyan dolgozik egy  whakairo (fafaragó művész) Rotourán, vagy ha elég bevállalós vagy készíttess magadnak egy moko-t, ami egy Maori tradícionális tetoválás (Új-Zéland) stb.)
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan ausztrál várost (pl., Perth, Darwin, Hobart, stb.) azok látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved túrázd végig Új-Zélandot, mely során olyan természeti szépségeket fogsz látni, mint sehol máshol a világon.
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Mivel a Világ másik felére utazol, így a lehetőségeid határtalanok. Nagy valószínűséggel át kell szállnod valahol az utad során, így válassz egy olyan országot, várost, ahol még nem jártál és állj meg ott pár napra, vagy ha sietsz, akkor egy nagyobb városnézésre. A legtöbben Dubai-on, vagy Doha-n keresztül utaznak Ausztráliába, de jó ötlet lehet Szöulon, Pekingen, vagy Kuala Lumpur-on keresztül utazni. Ha pedig van elég időd, úgy a rengeteg lehetőséged van, akár oda, akár visszafelé körülnézni Ázsiában (Malájzia, Indonézia, Thaiföld, Hongkong, vagy amit szeretnél.)

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések. (Az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 7.000Ft-nyi  helyi pénzből már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., bungee jumping az Aucklandi SkyTowerben, luxus lakosztályban való elhelyezés, business osztályú repülőjegy, hangulatos vacsora egy helyi Michelin csillagos étteremben, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása