fbpx

Fidzsi-szigetek felfedezése

12 nap, 9 éjszaka, 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelekben, két fő esetén

irányár kb. 520.000Ft/főtől

magyar utazási irodának jelenleg nincs meghirdetett, szervezett útja Fidzsire, így ha ide szeretnél utazni, azt egyénileg kell megszervezni

A mi utazási és foglalási módszerünkkel

az elérhető legkedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott,  a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást.

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülőjegyeket, úgy akár 415.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást

 • nemzetközi repülőjegy (Budapest – Nadi (Fidzsi-szigetek) – Budapest) illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással
 • 9 éjszakára szállás 4-5*-os, magas utasértékelésű hotelben kétágyas elhelyezéssel, reggelivel
 • transzfer a szállásra, valamint két nagyobb kirándulás a Viti levu szigetén és a környékbeli kisebb szigetek (Yasawa)
 • az utazás során több várost, szigetet, nevezetességet és nemzeti parkot kereshetünk fel, pl., Nadi, Denerau, Lautoka, Mamanuca-szigetek, Yasawa-szigetek, Nauva folyó, stb.
 • Sawa-i-Lau barlang, Ovalau, Levuka, Kadavu, Rainbow Reef, Taveuni, Lau és Moala szigetcsoport, stb.
 • a megadott ár, a csúcsidőszakokat, leszámítva egész évben érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid akár lefelé, akár felfelé módosíthatják az utazásod végső költségét.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

 Pillanatképek a Fidzsi-szigetekről

Új-Zéland-Fiji-Természet
Új Zéland Fiji Fijian collage montage külföldi utazás
Új-Zéland-Fiji-Fiji Machete
Új-Zéland-Fiji-Macheta
Új-Zéland-Fiji-Idill
Új-Zéland-Fiji-Taveuni Island-Korallok
Új-Zéland-Fiji-Bouma National Heritage Park-Tavoro Waterfalls
Új Zéland Fiji Mamanuca Islands Kajakozás külföldi utazás
Új-Zéland-Fiji-Iguana
Új-Zéland-Fiji-Halott fák

 • Fidzsinek egyetlen egy UNESCO világörökségi helyszíne van a Levuka Historical Port Town Levuka  szigetén, így ide is kirándulhatsz egyet, de a megnézhető számos egyéb látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, hiszen az utat a Te igényeidre szabva állítjuk össze, így Te döntöd el, hogy a fent betervezett városok, szigetek, látványosságok közül (vagy mellett, helyett) miket szeretnél megnézni.
 • Két rövid, kedvcsináló kisfilm a Fidzsi-szigetekhez: az első, a szigetek hivatalos bemutatkozó filmje, míg a második a Lonely Planet Fidzsi-szigetek ajánlója:
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető (pl., akár gyerekkel, akár nélkülük nagyon klassz egész napos kikapcsolódás a Big Bula Water park (Denarau Island-on), vagy a Kula Wild Adventure Park (Sigatoka). Ha kellőképpen bevállalós vagy, akkor keresd fel Nadiban a Sabeto Hot Springs and Mud Pool-t, ahol a szórakozás mellett jó saras is lehetsz :), vagy  túrázz a Biausevu Vízesés környékén és biztosíthatunk, hogy felejthetetlen élmény lesz.
 • Ha van kedved próbálj ki csak Fidzsi-szigetekre jellemző élményeket, kalandokat (pl., ha szereted a különleges természeti kincseket és látnivalókat akkor feltétlenül látogasd meg a Koroyanitu National Heritage Parkot és lenyűgöző látványban lesz részed.
 • Ha megteheted, utazz el minél hosszabb időre és nézz meg minden olyan látnivalót, mely Téged érdekel. Ha van kedved, járj be minél több Fidzsi szigetet, de akár  Tuvalura, Tongára és Szamoára is “átruccanhatsz”.
 • Mivel a “Világ végére” fogsz elrepülni, így szinte határtalan lehetőségeid vannak, hogy hol szállsz át, illetve mely városokat nézed meg az ideutazásod során. Ezért használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra utazási költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. A legolcsóbb, ha Kínán keresztül utazol, így pl., megéri megállni Pekingben pár napra, de sokszor van akciós Qatar repjegy is Ausztráliába, vagy Új Zélandra. Mivel pont a Világ másik oldalára utazol, így akár Hawaii-on (Honolulu) keresztül is utazhatsz, ahol szintén érdemes eltöltened pár napot, hetet.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a reggelin kívüli étkezések, hiszen az, hogy ki, mit, hol és mennyit szeretne étkezni, egyénfüggő, de kb. napi 5.000Ft-nyi  helyi pénzből (Fidzsi dollár) már bőségesen meg tudod oldani  az ebéded és a vacsorádat alapszinten.
 • az egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., business osztályú repülőjegy, a szállodai éttermekben való étkezés költsége, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is.
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása