fbpx

Tengeri hajóutak - Ausztrália, Új-Zéland, Új-Kaledónia, Fidzsi, Vanuatu, stb.

16 nap, 13 éjszaka, repülővel, 4-5* szállással Sydney-ben és valamelyik nagy hajótársasággal Sydney-ből, két fő esetén

irányár kb. 645.000Ft/főtől

magyar utazási irodának jelenleg nincs ilyen meghirdetett, szervezett útja a Csendes Óceán déli szigeteire – pedig, ez az igazi álomút :-), így ha ide szeretnél utazni, azt egyénileg kell megszervezni

A mi utazási és foglalási módszerünkkel
az elérhető legkedvezőbb áron élheted át ezt a teljesen Rád szabott,  a Te elvárásaid alapján felépített és összeállított utazást.

Ha számodra nem fontos a 4-5*-os szállás és kivárod az akciós repülő-, illetve hajójegyeket, úgy akár 455.000Ft/főtől is megvalósíthatod ezt az utazást.

 • 2020. július 15-től a Magyar Kormány – több más európai országhoz hasonlóan –  szigorított a beutazási (magyarok szempontjából hazautazási) szabályokon, így ezen előírásokat hangsúlyosan javasolt figyelembevenni azon döntés meghozatala során, hogy elutazol-e a jelen útitervben / utazásban megnevezett országba/régióba/városokba vagy sem.
 • A hatályba lépett új előírások még nem jelentik azt, hogy semmi esetre se utazz külföldre, de azt igen, hogy nagyon-nagyon gondold át, hogy mit vállalsz és miként tudod a lehető legjobban bebiztosítani Magad és az utazásod. Ha szeretnéd, segítünk Neked ebben dönteni és ha az utazás mellett döntesz, javaslatot teszünk, hogy mit hogyan csinálj! (Olvass tovább a részletekért!)
 • Ha az utazás mellett döntesz, legyél nagyon óvatos, körültekintő és előre gondolkodó, mert sem a betegség ellenszere, sem a védőoltás nincs még meg, így a járványveszély sem múlt még el! Sőt! A Világ legtöbb országában (újra) rohamosan emelkedik az új megbetegedések száma és szinte naponta dönt rekordokat, így az érintett országok kormányai napról napra egyre szigorúbb utazási és egészségügyi korlátozásokat vezetnek be.
 • A konkrét úticél/úti terv összeállítása során mindig vedd figyelembe az adott ország beutazási-, illetve az onnan történő hazautazásra vonatkozó magyar beutazási és karanténszabályokat is (részletekhez KATT IDE)!
 • Ezek mellett, szintén vedd figyelembe az utazásodra vonatkozó általános utazási előírásokat (pl., EU-s, repülésügyi, biztosítási és biztonsági) és a célországra vonatkozó egészségügyi- és járványmegelőzési előírásokat, szabályokat is!
 • Mivel most már teljesen másképp, és eddig nem alkalmazott, új prioritásokkal, szempontokkal kell külföldi utazást tervezni és összeállítani, mint a járvány előtt, így ha szeretnéd nagyon szívesen segítünk Neked ebben! Ha az igényeidnek, elvárásaidnak mindenben megfelelő, rugalmasan változtatható, alakítható, BIZTONSÁGOS, de mégis egyedi, személyedre szabott külföldi utazást szeretnél – az elérhető legjobb áron, úgy  KATT IDE és SEGÍTÜNK!
 • Ezen útitervben, utazásban érintett ország – jelenleg nem látogatható korlátozások nélkül. Ha hazatérsz onnan, karanténba kell vonulnod, vagy negatív koronavírus teszteket kell bemutatnod, ráadásul az érintett országba való beutazás sem lehetséges minden esetben.
 • Fontos és nagyon megszívlelendő tanács, hogy ne csak az utazásod megtervezésekor tájékozódj ezen utazás célországa és régiói/városai éppen aktuális beutazási szabályairól és a fennálló egészségügyi korlátozásairól, hanem napi szinten, egészen addig, amíg haza nem érsz!
 • Így elkerülheted a helyszíni csalódásokat, kellemetlenségeket és mindig naprakész információid lesznek az aktuális utazási/egészségügyi  helyzetről és azonnal lépni tudsz, ha szükséges! Mi, ehhez, az alábbi hivatalos weboldalakat javasoljuk:
  • A Magyar Külügyminisztérium hivatalos weboldala, ahol országonként bontásban kapsz beutazási tanácsokat (ITT)
  • A Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) Timatic adatbázisa, ahol térképes keresővel követheted nyomon az egyes országok beutazási szabályait. (ITT)
  • Valamint az EU hivatalos, határnyitásokkal kapcsolatos weboldala, ahol magyar nyelven és nagyon részletesen olvashatsz nemcsak az adott ország beutazási szabályairól, de az utazással kapcsolatos szolgáltatások működéséről és az adott ország egészségügyi/biztonsági előírásairól is. (ITT)
 • A koronavírus-járvány miatti tényleges utazások/nyaralások drasztikusan visszaesése miatt, a JELEN ÚTI TERVHEZ FENT MEGADOTT ÁR, HANGSÚLYOSAN IRÁNYADÓ! Ennek oka, hogy a nemzetközi turizmus mielőbbi talpraállítása érdekében minden piaci szereplő (légitársaságok, szállásadók, programszolgáltatók, stb.) hatalmas kedvezményeket adnak, így – bizonyos esetekben – a fent megadottnál árnál jóval kedvezőbb árakat, több szolgáltatást és jobb feltételeket is el lehet érni az egyes szolgáltatóknál. Így, ha érdekes lehet számodra ez az utazás, (vagy egy hasonló utazás ugyanezen országba, régióba), úgy írj nekünk (ITT) és kérd az igényeidre aktualizált egyedi ajánlatunkat!
 • Amennyiben ezzel az utazással kapcsolatban bármilyen egyéb kérdés, kérés felmerül, úgy várjuk érdeklődésed a hello@tripminer.com e-mail címen és max. egy munkanapon belül válaszolunk!

 • repülőjegy Budapest – Sydney (Ausztrália) – Budapest illetékkel, adókkal, csomagdíjjal, étkezéssel és ideális átszállással,
 • a hajóút előtt és után egy-egy éjszaka szállás Sydney-ben 4-5* hotelben, reggelivel
 • 11 éjszakás hajóút a Csendes-óceán déli szigeteire és/vagy Új-Zélandra valamelyik nagy hajótársasággal, mely Sydney-ből indul (de Brisbane-ből is indulnak hajók).
 • a hajón teljes ellátás (étkezés, szállás) 11 éjszakára, két ágyas belső kabinban,
 • a hajóút kikötői illetéke,
 • a hajó térítésmentes szolgáltatásainak korlátlan használata (medencék, fitness-terem, show műsorok, szórakoztató programok, sportolási lehetőségek, stb.).
 • Mivel több hajótársaság is járja ezt a térséget, melyek (általában) Sydney-ből, vagy Brisbane-ből indulnak, így az egyéni szempontjaid, elvárásaid alapján kell a meglátogatott szigetek, hajóutak és hajóstársaságok közül kiválasztani a Neked leginkább megfelelőt.
 • Ezen út során – a kiválasztott hajó út függvényében – az alábbi helyekre juthatsz el: Új-Zéland, Új-Kaledónia, Vanuatu, Fidzsi, Szamoa, Salamon szigetek, Tuvalu, Tonga, Cook-szigetek, Tahiti, Bora-Bora, stb.
 • Ha egy kicsit hosszabb hajóutat választasz, akkor akár Hawaii-ra is eljuthatsz és így már egy világkörüli utat is csinálhatsz ezen utazásodból.
 • Mivel az általad kiválasztott hajóút dönti el, hogy mely országokba juthatsz el és ott mely városokban, kikötőkben köt ki a hajó, így javasoljuk, hogy minden kikötőben szállj le a hajóról és nézz körül egyénileg, vagy fizess be (külön összegért) valamely szervezett kirándulásra. Ezen kirándulások leghatékonyabb és legjobb árú kiválasztásához szívesen nyújtunk segítséget.
 • Ha nem szeretnél kirándulni, úgy semmi gond, maradj a hajón és élvezd a szolgáltatásait, vagy fürdőzz, napozz az adott sziget közeli csodás tengerpartján. A lényeg, hogy azt csináld, amit legjobban szeretnél, hiszen egy ilyen hajóúton a lehetőségeid szinte határtalanok.
 • A megadott ár, a csúcsidőszakokat (pl. Karácsony, Szilveszter, stb.) leszámítva az egész hajózási szezonban érvényes, de az egyedi igényeid, elvárásaid és a kiválasztott hajó, a hajóút hossza, a kabintípus, és az utazás/foglalás dátuma is jelentősen módosíthatják az utazásod végső költségét.
 • Azt is figyelembe kell venned, hogy déli féltekén (nekünk) télen van nyár, és nyáron tél :-), így szezonon kívül az óceánjárók többsége elhagyja ezt a térséget és máshol (Európában, Ázsiában) cruise-olnak, így a Csendes Óceáni hajózásnak főleg novembertől áprilisig van a szezonja.

Amennyiben ezen utazásod megtervezésére és összeállítására minket kérsz meg, garantáljuk, hogy azt minden részletében Rád szabjuk, azaz a Te elvárásaid, céljaid, igényeid alapján a legmagasabb ár/érték arányú utazást  állítjuk Neked össze úgy, hogy az utazásra szánt költségkeretedből az elérhető legmagasabb szolgáltatást és a legtöbb programot, élményt fogod kapni és mindezt az általunk ismert és elérhető legkedvezőbb áron.

Csendes Óceáni szigetek – pillanatképek

Óceánia Polinézia külföldi utazás
Ausztrália-Csendes-óceán
Ausztrália-Tonga-Makaha'a Island
Ausztrália-Vanuatu-Efate-Port Vila
Ausztrália-Vanuatu-Efate-Port Vila
Ausztárlia-Vanuatu-Efate Island, Vanuatu
Ausztrália-Csendes-Óceán
Ausztrália-Vanuatu
Ausztrália-Tonga-Tongatapu Island

 • Ahogy az előző fejezetben is írtuk a tengerhajózás kulcsa, hogy az igényeidnek, elvárásaidnak (és a pénztárcádnak) megfelelő hajóstársaságot és utat válassz és tervezd meg előre, hogy a számtalan lehetőségből, mit és hogyan szeretnél megnézni és kipróbálni. Ezt már eldöntheted az út megtervezése során, de akár a hajón is, hiszen minden hajón egy külön TV csatorna fogja a nap 24 órájában bemutatni, hogy milyen kirándulási és más pénzköltési lehetőségeid vannak és mennyiért. Persze ez nem lesz olcsó, így ha költségkímélő és élménymaximalizáló ötletekre, tippekre van szükséged, csak keress meg minket és segítünk a tervezésben.
 • Minden Csendes-óceáni sziget más és más, így mindenhol számos egyedi, más szigetre nem jellemző természeti szépséget láthatsz, de szinte minden szigeten búvárkodhatsz, snorkelezhetsz, számtalan vízisportot (SUP, kayak, surf, stb.) űzhetsz, mélytengeri horgászhat, de természetesen napozhatsz és fürdőzhetsz a világ legszebb tengerpartjain.
 • A kiválasztott Csendes-óceáni hajóút során megnézhető számos látványosságból, nevezetességből, természeti szépségből annyit nézel majd meg, amennyit csak szeretnél, de ha szeretnéd, segítünk Neked kiválasztani a Neked/Nektek leginkább megfelelő hajóutat és számos ötletet, tippet adunk, hogy mit tegyél és ne a hajón, illetve miként tudod az egyes kirándulásokat, programokat a legjobb áron elérni, megvalósítani.
 • Két rövid, kedvcsináló  kisfilm a hajóúthoz: az első, egy kis kóstoló a Csendes-óceán déli részének világából, míg a második a Lonely Planet Csendes-óceán ajánlója:
>
 • Ez az utazás – mint bármelyik általunk javasolt, ajánlott út – az egyedi igényeid alapján tetszőlegesen alakítható, bővíthető és a végső költsége attól függ, mikor és hány napra tudsz/szeretnél a Csendes-óceán  ezen térségébe utazni, milyen hajóutat, kabintípust  választasz és hajón, mit, miként teszel, milyen programokon veszel részt.
 • Javasoljuk, hogy minél több dolgot, látványosságot nézz meg és minél több programon vegyél részt, hiszen egy tengeri hajóút teljesen unikális, más utazási formához semmiben sem fogható élményt nyújt. Fantasztikus élmény, hogy amíg Te étkezel, szórakozol és alszol, a hajó egy másik országba visz és reggel egy teljesen új helyen, környezetben ébredsz és alig várod, hogy ezt az új országot/várost is felfedezd.
 • Egy-két tipp az egyes szigetekhez: amennyiben Tonga szigetén jársz, akkor keresd fel a Mapu’a a Vaea Blowholes-t, (Tongatapu Islands), és az Anahulu Barlangot (Haveluliku), Tuvalu szigetén keresd fel a Funafuti Marine Conservation Area-t, ahol számtalan korallt, rákot, csodás madarakat láthatsz. Ugyanitt széles választékára lelsz a kézzel készített ruháknak, amit a szigetlakó őslakosok alkotnak. Vanuatu szigetén látogass el a Male Cascades-hez, ami a sziget egyik csodás vízesése, vagy bekukkantasz a Milennium Barlangba (Luganville), de akár számtalan kis teknőssel  találkozhatsz, és meg is érintheted őket a The Reef Vanuatu Zoological Parkban Port Vila-ban. Ha a kulináris élvezeteket részesíted előnyben, akkor keresd fel  az alábbi ínyenc éttermek egyikét ugyanitt pl., Tamanu on the Beach The Blue Marlin Club.
 • Ha megteheted, ne csak két hétre utazz el, hanem minél hosszabb időre (pl., három-négy hétre) és fedezd fel az egész térséget. Utazd be Ausztrália keleti partvidékét, járd be Új-Zélandot, de ha olyan helyekre vágysz, ahova nagyon kevesen szoktak eljutni, akkor nyaralj egy nagyot Bora Bora-n, vagy száljj fel egy olyan hajóra, mely Hawaii szigetekre megy csinálj egy Földkörüli utazást ezen utazásodból!
 • Használd ki az interkontinentális repülőjegy “okos” kiválasztásában lévő lehetőségeket, hiszen így – szinte extra költség nélkül – eljuthatsz olyan helyekre, ahova nem biztos, hogy külön elmennél, vagy – külön utazás esetén – nagyon sok pénzbe kerülne. Ezért ne egyenesen (“megállás nélkül”) utazz Sydney-be (vagy Brisbane-be), hanem állj meg pár napra valamelyik “átszálló” ázsiai országban/városban. Kézenfekvő megálló Dubai, vagy Doha, de akár Szingapúron, Kuala Lumpuron, de akár Szöulon, vagy Pekingen keresztül is  utazhatsz és ha még nem jártál ezekben a városokban, úgy itt is nézz körül, mielőtt pihensz egy nagyot az óceánjárón.

Ha minket bízol meg az utazásod megtervezésével – az igényeid, elvárásaid, preferenciáid megismerése után – rengeteg ilyen tippet, spórolási lehetőséget mutatunk és sok, a személyedre szabott programot, kalandot, élményt teszünk majd az útitervedbe, hogy egy teljesen Rád szabott utazáson vehess majd részt. A tervezett utad mind hosszában (napok száma), mind időzítésében (mikor szeretnél utazni), mind tartalmában (hogyan utazol, hol laksz, hova mész, mit nézel meg, milyen programon veszel részt, stb.) az igényeidre és a költségkeretedre szabva tervezzük meg.

…és ami a legfontosabb, hogy – a mi módszerünkkel – az itt bemutatott utazást, programokat és élményeket az utazási irodák által szervezett hasonló utak katalógusárainál sokkal kedvezőbb áron tudod megkapni, így átélni és megélni.

 • a hajóúton igénybe vett fakultatív kirándulások és elfogyasztott alkoholos italok
 • hajóúton fizetendő kötelező borravaló. (Ennek mértéke hajótársaságonként változik, de ha jó helyen és időpontban foglalod a hajóutat, úgy akár kedvezményként megkaphatod, így nem kell megfizetned.)
 • egyéb egyéni programok, extra kalandok, igények költségei (pl., delfinekkel úszás, luxus lakosztály a szállodában, business osztályú repülőjegy, stb.). Mivel a mi utazási módszerünk lényege a személyreszabottság, így ezekből annyit próbálsz ki/veszel igénybe, amennyit szeretnél és amennyit az utazási költségkereted enged, így csak jelezd ezen igényeidet, és mi az utazásod/útiterved részéve tesszük ezeket is
 • poggyász- és balesetbiztosítás (nagyon fontos, hogy minden külföldre utazónak legyen ilyen biztosítása, de mivel ez a biztosítás nagyon sok hitel/bankkártyához alapszolgáltatásként jár, így ezt a biztosítást mindig az egyedi igények, elvárások alapján kell megkötni
 • útlemondási biztosítás (mindenkinek ajánljuk megkötni, hiszen – ne legyen ilyen, de sajnos  – bármikor megtörténhet, hogy a már részben, vagy egészben lefoglalt és kifizetett utat, le kell mondani)
 • ajándékok, “vásárfia”, költőpénz, stb.

 

Ha tetszik a TripMiner.com, kérjük ajánld másoknak is!
menü bezárása