fbpx

Köszönjük, hogy utazási tanácsainkkal is segíthetjük
a következő utazásod megtervezését és összeállítását

 • 30 éves világjáró tapasztaltunk alapján garantáljuk, hogy amennyiben megfogadod  az utazási, foglalási tanácsainkat, a következő utazásod – a velünk megosztott minden részletében – az elvárásaidra, az igényeidre lesz szabva és azt az elérhető legjobb áron tudod megszerezni, lefoglalni.
 •  
 • Mivel mi függetlenek vagyunk minden utazási szolgáltatótól, így garantáljuk, hogy tőlünk csak olyan utazási/foglalási tanácsot, javaslatot, tippet kapsz, ami a Te igényeidnek, elvárásaidnak megfelel és nem olyat, ami valamely utazási szolgáltató által hirdetett,”tuti” akciós termék megvételére beszél rá.
 •  
 • Mivel mi közvetlenül NEKED DOLGOZUNK ÉS A TE ELVÁRÁSAID, SZEMPONTJAID ALAPJÁN ADUNK TANÁCSOT. A legfontosabb célunk, hogy MARADÉKTALANUL ELÉGEDETT LEGYÉL velünk és a tanácsaink, javaslataink, ötleteink révén minél egyedibb, rád szabottabb utazáson vegyél majd részt.
 •  
 • Ha még nem vetted igénybe az utazási tanácsadó szolgáltatásunk, akkor olvass tovább, ha pedig már tudod, milyen sokat jelent (és ér) a segítségünk, akkor KATT’ a piros gombra és oszd meg velünk, hogy miben segítsünk Neked és milyen utazással kapcsolatban kérsz tőlünk utazási tanácsot, javaslatokat és tippeket!

Miért nagy segítség Neked, ha igénybeszed az utazási tanácsadási szolgáltatásunkat?

 • A tervezett utazásoddal kapcsolatos minden feltett kérdésedre azonnal választ fogsz kapni, ezáltal rengeteg időt, energiát és utánajárást spórolsz meg magadnak.
 • Ha megfogadod a tanácsainkat, javaslatainkat, úgy lehetőséged lesz egy olyan külföldi utazáson résztvenni, vagy olyat szervezni magadnak, melynek minden eleme, részlete a Te/családod/csapatod/útitársaid elvárásaira, igényeire lesz szabva, az ő legnagyobb örömükre. (pl., repjegy, szállás, időzítés, színvonal, tartalom, szolgáltatások, minőség, programok, élmények, stb.)
 • A beszélgetés után az összes szükséges információd meglesz ahhoz, hogy teljes mértékben Magadnak szervezed meg a tervezett utazásod. Ha pedig az általunk javasolt módon és helyen fogsz foglalni, úgy az adott időpontban elérhető legjobb áron szerezheted meg az utazásodhoz szükséges elemeket, szolgáltatásokat (pl., repülőjegy, szállás, autóbérlés, programok, stb.).
 • Ügyfeleink visszajelzése alapján kijelenthetjük, hogy nagyságrendekkel jobb (kedvezőbb, kisebb) áron fogsz majd utazni (és általában jobb/magasabb színvonalon), mintha nem konzultáltunk volna az utazásodról. Arról nem is beszélve, mintha egy utazási irodánál fizetnél be egy előre összeállított és meghirdetett, adott úti célra tartó csomagtúrára.
 • A fentieken túl még számos olyan egyedi, a tervezett utazásod során kamatoztatható utazási/foglalási tippet, tanácsot, ötletet fogsz kapni tőlünk, melyekkel még színvonalasabbá és személyedre szabottabbá teheted az utazásod, és/vagy kedvezőbb áron juthatsz majd hozzá az egyes elemeihez.
 • Ha – esetleg – még nem lenne kiforrott, hogy hova és hogyan szeretnél utazni, ott mit szeretnél csinálni,  úgy semmi gond, ebben az esetben is tudunk Neked a tanácsadás során segíteni. Pár kérdésből megismerünk Téged, az elvárásaidat, a lehetőségeidet és ez alapján ajánlunk majd Neked olyan egyedi és nagyon kedvező árú utazást, mely egy életreszóló élményt ad majd Neked.
 • Fontos információ, hogy tanácsainkat és a javaslatainkat több, mint 30 év, több, mint 300 egyedi utazás és közel 150 ország bejárása során megszerzett utazási rutin, személyes tapasztalat és átélt élmény alapján nyújtjuk.

Mit kapsz, ha igénybeveszed az utazási tanácsadásunkat?

 1.  Az általad megjelölt utazási témában és úti célban jártas, évtizedes utazási tapasztalattal rendelkező utazási szakértőnk áll majd telefonon a rendelkezésedre, akivel 40 percen keresztül a tervezett utazásoddal kapcsolatban bármit átbeszélhetsz, megkérdezhetsz.
 2. Minden olyan kérdésedre választ fogsz kapni, ami ahhoz kell, hogy a lehető legjobban az igényeidre, elvárásaidra szabott utazáson vegyél majd részt és azt is megtudod, hogy miként tudod ezt az utazást, az általad elvárt minőségben és színvonalon, de a lehető legjobb áron megtervezni és lefoglalni.
 3. A konkrét utazásodhoz kapcsolódó személyes tanácsokon és javaslatokon túl, BÓNUSZKÉNT megosztunk Veled jópár, hosszú évek alatt összegyűjtött utazási információt, tippet, trükköt. Ezekkel mi is milliókat spóroltunk az elmúlt évek utazásai során, így ezeket nem Neked kell felkutatnod és megtapasztalnod, hanem elmondjuk, így rögtön használhatod őket.
 4. Tapasztalatunk alapján a hozzánk forduló utazókat az alábbi kérdések érdeklik a leginkább: “hol és hogyan tudom megvenni a számunkra legkedvezőbb feltételű és árú repülőjegyet?” – “Hol lakjunk és hol foglaljuk, hogy a lehető legtöbbet kapjunk a pénzünkért?” – “Mit nézzünk meg és milyen egyedi programokon vegyünk részt, hogy felejthetetlen élményekben legyen részünk?” – “Miként tudjuk több százezer forinttal kedvezőbben megvalósítani a kinézett/tervezett utat/nyaralásunkat?”, stb.

Mennyit is ér Neked ténylegesen a 14.900Ft-os utazási tanácsadásunk?

 • Ez egy nagyon jó kérdés! Minden attól függ, hogy mennyire vagy gyakorlott és rutinos utazástervező.
 • Ha évtizedek óta Magad tervezed és szervezed az útjaidat, bejártad az egész világot és örömödet leled abban, ha utanként min. 30-40, de inkább 80-100 órát eltöltesz a következő utad szervezésével, akkor Neked nem sokat. Bár - valószínűleg - Neked is tudunk jópár új, költségcsökkentő, vagy minőségnövelő trükköt, tippet mutatni.
 • De ha nem vagy profi és/vagy nincs fölösleges 30-40 (de inkább 80-100) órád, hogy a lehető legjobb, legkedvezőbb, leginkább vágyaidra szabott utazást állítsd össze, akkor nagyon sokat. Ami egyrészt jelent rengeteg időt, másrészt sok-sok tíz-, de inkább több százezer forint megtakarítást is.
 • Tapasztalunk alapján, egy külföldi utazás összeállítása során az információgyűjtési fázis a leghosszabb, a leginkább időigényes feladat, a teljes szervezési időigény 80-85%-a. Hiszen, ha szeretnél egy minden részletében egyedi, a Te igényeidre szabott utazást összeállítani, akkor minden egyes utazási elemnek nagyon alaposan utána kell járnod.
 • Az utazási tanácsadásunk igénybevételével egyrészt ezt az időt fogod megspórolni, másrészt megtudod, hogy miként tudod majd kihozni a tervezett utad egy utazási irodai csoportos úthoz képest akár 30-50%-kal olcsóbban és/vagy magasabb, jobb minőségben.

Mi történik, ha megrendeled ezt a szolgáltatást?

 1. Rengeteg időt spórolsz Magadnak és a megbeszélésünk után lesz egy utazástervezési, foglalási menetrended, hogy mit csinálj, hogyan tervez, mit, hol foglalj le, hogyan maximalizáld a lehetőségeidet és minimalizáld a költségeidet.
 2. A lenti űrlapon tudod kiválasztani azt az időpontot, mely a legideálisabb számodra, hogy telefonon átbeszéljük a kérdéseidet, amihez mindössze a tervezett úti célt és átbeszélendő témákat kell megadnod pár mondatban, (vagy becsatolva, belinkelve).
 3. Ezután tudod bankkártyával kifizetni a szolgáltatás díját és utána nincs más tennivaló, mint az általad választott időpontban elérhetőnek lenni, hogy minden kérdésed át tudjatok beszélni az utazási szakértő kollégánkkal.

100%-os elégedettségi és pénzvisszafizetési garancia

 • A szolgáltatásunknak ez a legjobb része, hiszen semmit sem veszíthetsz, ha igénybeveszed, mert 100%-os elégedettségi és pénzvisszafizetési garanciát adunk arra, hogy maradéktalanul elégedett leszel.
 • Mit is jelent ez számodra?
 • Garantáljuk, hogy a tanácsadás során számos olyan tanácsot, javaslatot, ötletet, trükköt kapsz majd tőlünk, melynek révén sokkal többet fogsz megspórolni, értsd, kedvezőbben foglalni, és sokkal személyedre szabottabb utat fogsz összeállítani, mintha nem beszéltünk volna.
 • Ha – esetleg – nem kapnál annyi javaslatot, ötletet tőlünk, amelyek megvalósítása révén ne tudnád minimálisan a tanácsadói díj összegét megspórolni az utazásodon, úgy kérésedre a már kifizetett tanácsadói díjat visszafizetjük.
 • Mivel ezen garancia révén a tanácsadásunk igénybevételével csak nyerhetsz, így már csak kíváncsiságból is érdemes kipróbálni, hogy milyen egyedi, magas minőségű, személyedre szabott utazást érhetsz el velünk és tényleg annyival kedvezőbb áron utazhatsz, mint, ahogy fent jeleztük.
 • Töltsd ki a megrendelő űrlapot, küldd el benne az úti célod és a megbeszélendő témaköröket, kérdéseket és hamarosan egyeztetünk ezekről, valamint az utazásodhoz, úti célodhoz kapcsolódó legjobb utazási, foglalási lehetőségekről, megoldásokról!

Megrendelő űrlap

menü bezárása